24.2 C
Novi Sad

Nova aplikacija za email – Yahoo Together

Ranije su aplikacije kao što je Yahoo Messenger, koji je kompanija letos ugasila, bile prilično popularne, ali u današnjem svetu, aplikacija ostaje kao lepo sećanje na ranije dane na internetu.

Međutim, čini se da to nije sprečilo kompaniju da pokušava, te su pokrenuli novu aplikaciju zvanu Yahoo Together.

Ovo je grupna messenger aplikacija koja se u osnovi fokusira na korisnike koji mogu da razgovaraju zajedno, za razliku od aplikacija poput WhatsApp-a koji korisnicima omogućava izbor privatnih ili grupnih razgovora.

Yahoo Together će uglavnom funkcionisati kao standardna messenger aplikacija i imaće funkcije poput deljenja audio i video sadržaja i mogućnosti pretraživanja četa.

Postoje i funkcije poput pametnih podsetnika (Smart Reminders) i reakcija na poruke, ali ako ste ranije koristili aplikacije za razmenu poruka, Yahoo Together ne izgleda previše drugačije od svojih konkurenata, zbog čega se verovatno pitate zašto bi bilo ko odabrao da je koristi pored postojećih platformi koje su mnogo više ustaljene (aplikacija tvrdi da je bolja u upravljanju grupama)?

U svakom slučaju ovo je besplatna aplikacija, za slučaj da postojeće aplikacije ne mogu da zadovolje vaše potrebe, možda Yahoo Together može, a možete je preuzeti na iOS App Store ili Google Play-u.

IZVOR: UBERGIZMO, PC PRESS

- Advertisement -

Pročitajte još

Komentari

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Ovde unesite svoje ime

Podeli:

Poslednje dodano: