Društvene mreže WhatsAPP

Napravite vlastite nalepnice za WhatsApp

Zanimljiva aplikacija za Android omogućava korisniku da izabere bilo koju fotografiju, izreže željeno područje i pretvori je u nalepnicu za WhatsApp.

WhatsApp je prošlog meseca službeno počeo uvoditi nalepnice koje su do nedavno bile ekskluzivne za Facebook Messenger. Ako ste vlasnik Androida, od sad možete raditi vlastite najepnice zahvaljujući aplikaciji Sticker Studio.

Sticker Studio korisniku omogućava snimanje fotografija ili uvođenje slika iz albuma i stvaranje nalepnica pomoću jednostavnog ‘izrezivanja’ prstom.

Postoje ograničenja

Pre nego što se bacite na stvaranje šaljivih sličica, valja naglasiti da aplikacija dolazi s nekoliko ograničenja. Za početak, treba će vam minimalno tri nalepnice pre nego što ih ubacite u WhatsApp, a ograničeni ste na deset paketa nalepnica od kojih ih svaki može sadržati trideset.

Aplikacija takođe ne nudi dodatne efekate, što izrezivanje i proizvodnju nalepnica čini malo dosadnijima. Svejedno, ako imate fotografije živopisnih prijatelja, uz Sticker Studio biste se mogli prilično zabaviti. Sticker studio je besplatan, a možete ga skinuti ovde.

 

Related posts

Facebook i WhatsApp više ne daju informacije o korisnicima vlastima u Hongkongu

Radovan Laćarak

YouTube je upravo dobio opciju za humanitarne svrhe

Radovan Laćarak

Instagram testira virtualne zajednice za studente

Radovan Laćarak

Leave a Comment