Najčešće korišćen emoji na iOS-u

Ona je emoji koji se najviše delio, lajkovao i tvitovao. Čak je i premašio Woozy Face emoji, što na neki način jeste uspeh. Stižu emoji vesti…

Emojipedia je bila dovoljno ljubazna da stvori statistiku o tome koji su novi emoji-ji najpopularniji na Twitter-u od svoje prve pojave, krajem oktobra. Zašto bi to bilo dobro po vas? Ukoliko ne biste želeli da budete drevni, kao oni korisnici koji šalju „zastarele“ emoji-je, MORATE unaprediti svoju postavku i veštine.

Interesantno je to što je naš favorit, Woozy Face ?, premašen od strane emoji-ja „Woman: Bald“ ??. Izgleda da je ćelavljenje ozbiljniji društveni problem, nego alkoholizam. Treće mesto je zauzeo emoji „Smiling Face With 3 Hearts“ ?, a četvrto mesto je opet nešto zanimljivo. „Foot“ ?. Pa, bolje ovo nego Leg ?, koji se lako mogao naći u takmičenju za „najbizarniji emoji ikada“.

Kada se radi o odeljcima sa hranom i životinjama, najviše mesto zauzeo je “Mango” ?, ali ne bi trebalo da krijete ni svoj “Cupcake” ?. Među životinjama, „Racoon“ ? i „Llama“ ? su sjajni. Dakle, ako se i dalje držite „Peacock“-a ? i “Hippopotamus”-a ?, bolje krenite sa prijavom za penziju.

Pa, to bi bilo to o emoji-jima, ostanite trendi danas, ćaos!

Izvor: Emojipedia

- Advertisement -

pročitaj i

Komentari

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

povezani članci