Najbolji dodaci za Firefox Quantum

Popularni pretraživač popularan je po mnoštvu mogućnosti podešavanja, a mi vam donosimo najbolje dodatke koji će vam surfovanje učiniti još boljim.

Popularni pretraživač Firefox Quantum vrlo je poznat zbog mnoštva mogućnosti podešavanja, a mi vam donosimo listu najpopularnijih dodataka koji će vaše surfovanje učiniti još boljim.

Lastpass

Kao i svi moderni preglednici, Firefox Quantum uključuje menadžer lozinki. LastPass, doduše, ide korak dalje! Ovaj dodatak za Quantum ne samo da automatski ispunjava lozinke, već pamti i specijalne profile za shopping kako bi lakše kupovali online. Kao i Firefoxov menadžer lozinki, LastPass može sačuvati beleške i dokumente koje želite sakriti od znatiželjnih očiju.

Moguće ga je skinuti ovde.

Evernote Web Clipper

Evernote Web Clipper za Firefox Quantum pomaže vam pri čuvanju adresa, čitavih web stranica, izabranih članaka ili malih komadića teksta. Isečci su sačuvani u specijalno obeležene beleške, a svemu još možete dodati i tagove za lakše snalaženje. Kakve god postavke koristili, sve će biti sačuvano za idući put, što je apsolutno idealno za jednostavno slaganje veće kolekcije isečaka.

Evernote Web Clipper možete skinuti ovde.

Video Downloadhelper

Ako želite skinuti neki video s YouTubea kako biste ga pogledali kada niste spojeni na mrežu, pokušajte sa  Video DownloadHelperom. Ne postoji potreba za kopiranjem URL-a. Kada vidite video koji želite sačuvati, samo kliknite na ikonu u Firefox Quantumu, izaberite kvalitet i dodatak će odraditi ostatak. Naravno, ovaj plugin može skidati filmove sa Vimea, DailyMotiona, Facebooka i Twitcha.

Video Downloadhelper možete skinuti ovde.

Stylish

Dizajneri provode jako puno vremena stvarajući web stranice koje izgledju dobro, ali ponekad niti to nije dosta. Uostalom, svi znamo onu poslovicu o ukusima, zar ne? Stylish korisniku omogućava da promene izgled stranice po svojem ukusu te da celu stvar podešavaju za svaki individualni web.

Pročitaj i:  Gmail Smart Compose koristi AI za brže kucanje emailova

Želite enegantniju Wikipediju? Nema problema. Želite da YouTube bude malo suptilniji i da vam ne smeta pri gledanju videa? Nema problema.

Stylish vam nudi brojne mogućnosti i užasno je jednostavan za korišćenje.

Previous Article
Next Article

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Misao nedelje

Ko želi da napravi novac, najpre mora da ga potroši!

Pratite nas na Facebook-u

Video nedelje

Foto meseca

Reklame

SERVISI