Windows 10 korisnici koji otvore Microsoft Store videće da je on sada malo promenjen. Nova prodavnica donosi nove kategorije, kao i reorganizaciju celih sekcija unutar njih.

Kako prenosi Betanews, stare kategorije nisu nestale, samo su pomerene na druga mesta i preimenovane su. Movies & TV je promenjen u Entertainment, Games u Gaming… Apps je pomeren u Productivity kategoriju, a Devices se sada mogu naći unutar kategorija Gaming i Productivity.

Gaming sadrži sekcije najbolje prodavanih i najboljih besplatnih igara, listing novih igara, kao i personalizovanu ponudu. Postoji i sekcija posvećena Xbox dodacima.

Productivity se fokusira na aplikacijama, ali se i tu mogu naći hardverski uređaji. Kategorija Deals je dosta promenjena. Uređaji se dalje dele na PC i Surface uređaje, a ova kategorija se nalazi i pod Gaming i Productivity kategorijama.

Kategorija Edge extensions je potpuno uklonjena, a do njih se može doći samo pretragom za ekstenzijama i klikom “see all extensions” opciju koja je dostupna na stranici za pretrage.

POSTAVI ODGOVOR

Navedite svoj komentar!
Ovde navedite svoje ime