Micron izdaje prvu na svetu SD karticu od 1TB

Share
Treba da dodate još prostora za skladištenje na Android pametnom telefonu ili tabletu? Micron ima microSD karticu za vas.


Potrebno je da svom pametnom telefonu ili tabletu date pojačanje? Vaša postojeća microSD kartica popunjena? Tada je Micronova nova microSD kartica najvećeg kapaciteta na svetu memorijska kartica za vas.

Micron c200 1TB microSDKSC UHS-I je prva na svetu microSD kartica koja koristi Micronovu naprednu 96-slojnu 3D quad-level cell (QLC) NAND tehnologiju. A C200 nudi više nego samo veliki kapacitet.

MicroSD kartica je u skladu sa A2 App klasom performansi, i sposobna je da iskoristi Android Adoptable skladište tako što aplikacijama i igrama instaliranim na kartici omogućava brže učitavanje.

Kapaciteti: od 128GB do 1TB, sposobni za čuvanje do 40 sati 4K HDR videa i hiljade 40MP fotografija, zajedno sa stotinama mobilnih aplikacija.

Velika brzina: Čita do 100 MB/s, piše do 95 MB/s, sa ubrzanjem pisanja preko Dinamic SLC keš memorije, i inteligentnim održavanjem tokom praznog hoda za kontinuiranu vrhunsku performansu.

Podrška za 4K: Spremna za 4K HDR snimanje / reprodukciju sa UHS-1 Speed Class 3 i podrškom za Video Speed Class 30.

Brzina: zadovoljava performanse klase 2 (A2), omogućava ugrađenu ekspanziju memorije sa kompatibilnim Android mobilnim uređajima.

Najnovija tehnologija: Micron 96-layer 3D KLC NAND pruža ekonomično skladištenje za potrošačke elektronske uređaje. Micron trenutno koristi uzorke c200 1TB microSD kartica, a dostupnost je predviđena za drugi kvartal 2019. godine.

Radovan Laćarak

Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

You may also like...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *