Met Lab organizuje ženski hackathon – „Girls Can Code”.  

0
162

Met Lab, organizacija studenata Univerziteta Metropolitan u Beogradu, u cilju obeležavanja Svetskog dana žena u informaciono-komunikacionim tehnologijama, organizuje ženski hackathon pod sloganom „Girls Can Code”.

Reč je o 24-časovnom takmičenju iz oblasti IKT-a, u kojem će učestvovati isključivo studentkinje IT fakulteta iz cele Srbije. „Girls Can Code” hakaton će se održati 25. i 26. maja u prostorijama Univerziteta Metropolitan, gde će takmičarke u atmosferi pripremljenoj samo za njih imati priliku da pokažu svoju kreativnost,  veštine i znanja. Studentkinje se mogu prijaviti samostalno ili u timu (3-4 člana).

Naš cilj je jasan: ohrabriti naše devojke da se bave IT-jem, kako bi ostvarivale uspehe u ovoj najbrže rastućoj oblasti, koja je u konstantnoj potrazi za novim stručnjacima. U prijatnoj atmosferi, uz hranu i piće, fun room i mentore iz jednih od najboljih IT  kompanija, dođite da se dobro zabavite, steknete nova poznanstva, oprobate se u ovakvoj formi takmičenja, naučite nešto novo i steknete nova iskustva.

Žiri, sačinjen od uspešnih ljudi iz oblasti IKT-a, odlučivaće o pobednicama, a najbolje očekuju zanimljive nagrade. 🙂

Prijavite se OVDE

Rok za prijave je 21. maj!

Osluškujući potrebe mladih i sarađujući sa svojim okruženjem, organizacija Met Lab se bavi profesionalnim razvojem studenata, tako što stvara kreativnu i proaktivnu zajednicu, sve u cilju deljenja znanja iz IT-ja, menadžmenta i dizajna – 3 najtraženije oblasti na današnjem svetskom i domaćem tržištu rada.

POSTAVI ODGOVOR

Navedite svoj komentar!
Ovde navedite svoje ime