Male “tajne” Facebook-a

Share

Redovni posetioci ove društvene mreže sigurno znaju mnoge njegove mogućnosti, ali im ove možda nisu bile poznate.

Sigurno većina vas dosta vremena provodi na društvenim mrežama, dopisuje se, pretražuje novosti, komentariše i lajkuje statuse i fotografije svojih prijatelja. Ako ste redovan posetilac Facebook-a, gotovo gotovo sve njegove funkcije i mogućnosti su vam poznate. Međutim, šta možda niste znali…

Drugi inbox
Osim inboxa u kome vam redovno stižu poruke, postoji i folder  “Other” namenjen ljudima sa kojima niste povezani. Proverite ovo sanduče, možda ćete se prijatno  iznenaditi 😀

Proverite gde ste sve ulogovani
Uđete u podešavanja i kliknete na “Security” nakon toga će se otvoriti prozor u kom imate tab “Where You are Logged In”. Ovde možeet da proverite na kojim uređajima ste ulogovani, gde se oni nalaze, kao i kada ste poslednji put bili na Facebook-u.

Profil na “naopakom” engleskom
Zabavite se i promenite nešto na svom profilu. U “General Account Settings” pronađite opciju  “Language” i izaberite jezik na kome želite da bude vaš profil. Možete čak izabrati i piratski engleski ili engleski sa obrnutim slovima.

 

Radovan Laćarak

Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

You may also like...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *