Kolekcionar mobilnih telefona

Kamerunski fudbaler Samjuel Eto strastveni je ljubitelj mobilnih telefona, on ima kolekciju od preko 400 uređaja, a preko 14 aktivno koristi.

Mnogi će se složiti da je sakupljanje različitih modela mobilnih telefona dosta skup hobi. Međutim, za nekog ko dobro zarađuje, to ne predstavlja veliki problem. Poznato je da fudbaleri mogu sebi da priušte zadovoljstva kakvih se većina ljudi mora odreći.

Kamerunski fudbaler Samjuel Eto poznat je kao strastveni ljubitelj mobilnih telefona i automobila. Ovaj tamnoputi sportista u svojoj kolekciji ima više od 400 modela mobilnih telefona, a 14 aktivno koristi. Oni koji su imali priliku da vide njegovu “galeriju” kažu da gotovo ne postoji model koji on ne poseduje. Među telefonima ima i onih prvih, najprostijih modela. ali najveći broj pripada novijim generacijama.

Posebne pozicije zauzimaju pametni uređaji. Svoje “ljubimce” čuva u kući i s velikim zadovoljstvom ih pokazuje prijateljima. Međutim, kako kažu dobro upućeni, toliko je posvećen svom hobiju da do sada nikome nije poklonio nijedan model iz kolekcije. Pored telefona, Eto poseduje i čitav vozni park sa više od 30 atraktivnih automobila.

Pročitaj i:  Nokia 5.1 Plus stiže 11. jula
Previous Article
Next Article

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Misao nedelje

Ko želi da napravi novac, najpre mora da ga potroši!

Pratite nas na Facebook-u

Video nedelje

Foto meseca

Reklame

SERVISI