Kako snimiti telefonski razgovor na Androidu

Postoji zaista velik broj aplikacija koje su dizajnirane za snimanje razgovora na Androidu, ali neke rade bolje od drugih.

Isprobali smo nekoliko njih kako bismo saznali kako rade, ali pre nego što se bacite na posao, vodite računa da većina njih koristi mikrofon kako bi snimili dolazeći i odlazeći zvuk. Drugim rečima, razgovori koji nisu snimljeni uz pomoć spikerfona biće relativno tihi.

Automatic Call Recorder Pro

Automatic Call Recorder Pro jedna je od najboljih aplikacija za snimanje razgovora pre svega zato jer ima jako dobar interfejs i jednostavni i učinkovit način rada. Čak dolazi sa mogućnošću da kada se protrese uredjaj on pokrene snimanje. Nakon što ste snimili razgovor, možete ga snimiti na Google Drive ili u Dropbox. Automatic Call Recorder Pro možete skinuti ovde.

ACR

Jedna od boljih aplikacija za snimanje razgovora je i ACR. Na raspolaganju su vam ‘besplatne’ i plaćene verzije aplikacije – ona ‘skuplja’ košta 4 dolara i oslobađa vas od dosadnih reklama. Aplikacja je jednostavna i izgleda prilično dobro. Automatski snima i sprema pozive zavisno o pozivnom broju, briše stare razgovore, a ako ih želite zadržati samo morate naglasiti da su važni.

Jedina stvar koju ACR ne radi je snimanje Wi-Fi poziva ili VoIP poziva. Možete ga skinuti ovde.

Drugi Android uređaj?

Postoji još jedan učinkovit način snimanja razgovora, ali nije baš jednostavan niti jeftin. Umesto aplikacije moguće je priključiti diktafon i spojiti ga na uređaj putem 3.5 milimetarskog priključka. Reč je o najskupljoj metodi snimanja razgovora koju je jednostavno koristiti, a i prilično je pouzdana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker!