Android Aplikacije Bezbednost Blog

Kako snimiti telefonski razgovor na Androidu

Isprobali smo nekoliko njih kako bismo saznali kako rade, ali pre nego što se bacite na posao, vodite računa da većina njih koristi mikrofon kako bi snimili dolazeći i odlazeći zvuk. Drugim rečima, razgovori koji nisu snimljeni uz pomoć spikerfona biće relativno tihi.

Automatic Call Recorder Pro

Automatic Call Recorder Pro jedna je od najboljih aplikacija za snimanje razgovora pre svega zato jer ima jako dobar interfejs i jednostavni i učinkovit način rada. Čak dolazi sa mogućnošću da kada se protrese uredjaj on pokrene snimanje. Nakon što ste snimili razgovor, možete ga snimiti na Google Drive ili u Dropbox. Automatic Call Recorder Pro možete skinuti ovde.

ACR

Jedna od boljih aplikacija za snimanje razgovora je i ACR. Na raspolaganju su vam ‘besplatne’ i plaćene verzije aplikacije – ona ‘skuplja’ košta 4 dolara i oslobađa vas od dosadnih reklama. Aplikacja je jednostavna i izgleda prilično dobro. Automatski snima i sprema pozive zavisno o pozivnom broju, briše stare razgovore, a ako ih želite zadržati samo morate naglasiti da su važni.

Jedina stvar koju ACR ne radi je snimanje Wi-Fi poziva ili VoIP poziva. Možete ga skinuti ovde.

Drugi Android uređaj?

Postoji još jedan učinkovit način snimanja razgovora, ali nije baš jednostavan niti jeftin. Umesto aplikacije moguće je priključiti diktafon i spojiti ga na uređaj putem 3.5 milimetarskog priključka. Reč je o najskupljoj metodi snimanja razgovora koju je jednostavno koristiti, a i prilično je pouzdana.

 

Related posts

Windows 95 sada je dostupan kao aplikacija za nostalgičare

Radovan Laćarak

Aplikacija za otkrivanje opasnih hemikalija u proizvodima

Radovan Laćarak

Stiže Flexpai 2 – Prvi savitljivi telefon

Radovan Laćarak

3 0 komentara

Dragan 15. Maja 2019. at 15:25

ACR je fantastican, pa cak i taj premium fazon dodaje VELIKU VREDNOST, a $4 je zaista nista ukoliko vam snimanje razgovora dosta znaci.

Reply
Radovan Laćarak 28. Novembra 2020. at 09:52

Upravo tako.

Reply
Robert Prelic 24. Decembra 2020. at 15:00

Koristio sam klasican snimac razgovora, koji imam na mobitelu, ali cu probati i ove sa liste. Hvala!

Reply

Leave a Comment