18.2 C
Novi Sad

Još više inovacija „stisnutih“ u tanji, neverovatni telefon

Veći ekran, više baterije i još više zabave „stisnute” u neverovatno tanak pametni telefon sa jedinstvenim „tečnim“ dizajnom površina i svim inovacijama koje očekujete od HTC-a

htc

Želite više od svog telefona – da gledate više video snimaka, igrate više igara koje volite, pravite više fotografija i podelite više životnih iskustava. Za osobu koja uvek želi više, HTC je danas predstavio HTC U11+ koji poseduje veći ekran i kapacitet baterije, a još je tanji od svog prethodnika. HTC U11+ je naslednik popularnog HTC U11 i ima povećane dimenzije, ekran od 6 inča, gigantski kapacitet baterije i još mnogo toga upakovanog u model koji i dalje poseduje impresivnu „tečnu“ staklenu površinu.

HTC U11+ korisnicima omogućava da iskoriste najbolje od života i svog pametnog telefona uz:

• Veći ekran na manjem uređaju: ekran od 6 inča sa 18: 9 odnosom stranica će učiniti HTC U11+ novim omiljenim uređajem za gledanja filmova i igranja igara – a i dalje je „zgodan” za nošenje i držanje u ruci.

• Radite više stvari, još duže: baterija od 3.930mAh na koju korisnici mogu da se oslone dopušta da prestanete da razmišljate o vremenu, dok na telefonu radite stvari koje volite.

• Edge Sense je bolji nego ikada: Korišćenje HTC U11+ je još jednostavnije zbog Edge Launcher opcije koja omogućava pristup obaveštenjima i svim aplikacijama samo jednom rukom, dok Edge Sense tehnologija omogućava korisnicima da uređaj „stisnu” i dodirom ostvare interakciju sa telefonom.

• Podignite granice dizajna: Elegantno prozirno zadnje staklo koje pruža ugodan i prijatan izgled i osećaj.

• I „stiskamo” još više: Neverovatna kamera, glasovna asistencija, najglasniji ikad HTC BoomSound sa 30% jačim zvukom, HTC USonic slušalice sa aktivnom eliminacijom buke, IP68 sertifikat i dizajn otporan na vremenske uslove sa „tečnom” površinom, kao i najnovije Android Oreo ™ iskustvo uz Qualcomm snagu.

- Advertisement -

Pročitajte još

Komentari

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Ovde unesite svoje ime

Podeli:

Poslednje dodano: