24.2 C
Novi Sad

Jedinstvena prilika na “Startap paviljonu” tokom SEE-IT Samita

Neafirmisani inovatori i startapi iz naše zemlje imaće priliku da svoje ideje i njihov tržišni potencijal predstave kroz učešće na „Startap paviljonu“ SEE-IT Samita, od 7. do 9. novembra na Novosadskom sajmu.

Pored radionica i panela, na tom paviljonu biće organizovano i takmičenje „Startap Srbija 2018“ za tehnološke inovacije i specijalno takmičenje „Future Agro Challenge Srbija“, za inovacije u oblasti poljoprivrede, čiji će pobednici imati priliku da predstavljaju našu zemlju na svetskom finalu u Grčkoj, na proleće 2019. godine. Učešće na „Startap paviljonu“ i takmičenjima je besplatno.

Učesnici „Startap paviljona“ dobiće mogućnost da sarađuju sa stručnjacima i mentorima koji će ih usmeriti kako da započnu ili vode svoj posao. Finalisti takmičenja biće pozvani da se u „butkampu“ pripremaju za takmičarsko finale i osvajanje pobedničkih titula, vrednih novčanih nagrada i poslovnih šansi sa kompanijama iz celog sveta, predstavnicima fondova, investitorima i biznis anđelima.

– Želimo da našim izlagačima, a naročito takmičarima, pružimo nesvakidašnje iskustvo učešća i nastupa na ovom zaista zadivljujućem događaju – izjavila je Aleksandra Karan, menadžer Srbija Startapa. – Retka su mesta i prilike gde mlade kompanije mogu da stanu rame uz rame sa vodećim predstavnicima biznisa, a misija organizacije Srbija Startap je da usmeri energiju i resurse upravo na one koji dolaze. SEE-IT Samit je doveo svet na jedno mesto, a mi želimo da startap kompanije nakon nastupa i učešća na takmičenjima sa ovog događaja ponesu sliku o sebi kao delu tog sveta.

Pozivamo sve inovativne startape da se prijave za besplatno učešće na „Startap paviljonu“ i pošalju prijavu za takmičenje.

Više detalja o uslovima i pravilima zainteresovani mogu pročitati u pozivu koji je objavljen na sajtu SEE-IT Samita.

Startapi koji žele da učestvuju na takmičenju i saznaju više o uslovima i kreterijumima za ocenjivanje, mogu da se prijave za INFO DAN , koji će biti održan u utorak, 23. oktobra 2018. godine u 18 sati u Salonu u Radničkoj 27  u Novom Sadu.

Program „Startap Paviljona“, kao i takmičenja „Startap Srbija 2018“ i „Future Agro Challenge Srbija“ organizuju SEE-IT Samit, Srbija Startap i Salon u Radničkoj.

Sponzori programa su NLB banka, Erste banka, Novosadski sajam, Mad Strategy i ResEnva Consulting.

- Advertisement -

Pročitajte još

Komentari

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Ovde unesite svoje ime

Podeli:

Poslednje dodano: