Instagram nedostupan nekim korisnicima

Share

Manji deo korisnika imao je problema sa logovanjem na njihove profile. Brojni korisnici Instagrama u zapadnoj Evropi i na istoku SAD-a poslednjih nekoliko dana beleže poteškoće s korišćenjem društvene mreže Instagram.

Korisnici su nešto posle 12 sati po srednjeevropskom vremenu primetili da im se sve teže učitavaju objave prijatelja, a deo korisnika imao je problema i sa ogovanjem na svoje profile. Prema DownDetectoru koji prati stanje najpopularnijih stranica, problem je češće bio izražen na samoj aplikaciji, nego na stranici.

Iako se iz Instagrama o problemima koji traju već nekoliko dana nisu službeno oglasili, većina je korisnika bez Instagrama bila tek petnaestak minuta.

To su vreme masovno iskoristili za odlazak na Twitter i raspitivanje o čemu je reč. Tako je hashtag #instagramdown dospeo na drugo mesto po učestalosti širom sveta.

Korisnici na našem području nisu imali poteškoća u radu alikacije.

Radovan Laćarak

Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

You may also like...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *