Igranje igrica je korisno

Istraživanja su pokazala da je igranje igrica za decu veoma korisno. Igranjem deca stiču bolju koncentraciju i razvijaju bolju pažnju. Psiholozi tvrde da na ovaj način, najmlađi razvijaju  i inteligenciju jer su često prinuđeni da sami rešavaju zadate zadatke, ali i podstiču kreativnost kod njih.

kids gamingPostani košarkaš uz NBA Jam

Arkadna igrica koja će vas vratiti u dobra stara vremena kada su ove igrice bile najpopularnije. Jam sa svojim omiljenim košarkašima iz svih 30 NBA timova sa vama će odigrati najbolje i najkvalitetnije košarkaške mečeve. Sama grafika daje utisak da se nalazite na pravom košarkaškom terenu, i igrate košarku sa najvećim svetskim zvezdama košarke.

Pomerajte igrače i šutirajte  ka koševa koliko želite, brzo, lako i jednostavno uz dodir vašeg ekrana.  Pokažite svoje umeće, prepustite se i uživajte u kvalitetu igranja koji vm pruža Android operativni sistem.

ZANIMLJIVOSTI IZ SVETA IGRICA

Amerikanac Majkl Tomason ušao je u knjigu Ginisovih rekorda zahvaljujući svojoj kolekciji video-igara. Njegova kolekcija ima neverovatnih 11.000 primeraka. Prema nekim procenama njegova kolekcija vredi oko 800.000 evra. Njegov predhodnik, Ričard Lece 2010. godine imao je 8.616 igara.

Ljubitelj likova iz igrica

super marioBret Martin iz Kolorada ima najveću kolekciju predmeta vezanih za video igre. Prva lutka, lik iz igrica, bio je Super Mario i nju je dobio od reditelja  kada je imao svega osam godina.

Svoj hobi je nastavio i aktivno  ih sakuplja već preko 12 godina, tako da danas ima  kolekciju koja iznosi preko 100.000 evra.

Pročitaj i:  Nova Harry Potter igra
Next Article

One Reply to “Igranje igrica je korisno”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Misao nedelje

Ko želi da napravi novac, najpre mora da ga potroši!

Video nedelje

Foto meseca

Reklame

SERVISI