kids gaming
Igrice

Igranje igrica je korisno

Istraživanja su pokazala da je igranje igrica za decu veoma korisno. Igranjem deca stiču bolju koncentraciju i razvijaju bolju pažnju. Psiholozi tvrde da na ovaj način, najmlađi razvijaju  i inteligenciju jer su često prinuđeni da sami rešavaju zadate zadatke, ali i podstiču kreativnost kod njih.

kids gamingPostani košarkaš uz NBA Jam

Arkadna igrica koja će vas vratiti u dobra stara vremena kada su ove igrice bile najpopularnije. Jam sa svojim omiljenim košarkašima iz svih 30 NBA timova sa vama će odigrati najbolje i najkvalitetnije košarkaške mečeve. Sama grafika daje utisak da se nalazite na pravom košarkaškom terenu, i igrate košarku sa najvećim svetskim zvezdama košarke.

Pomerajte igrače i šutirajte  ka koševa koliko želite, brzo, lako i jednostavno uz dodir vašeg ekrana.  Pokažite svoje umeće, prepustite se i uživajte u kvalitetu igranja koji vm pruža Android operativni sistem.

ZANIMLJIVOSTI IZ SVETA IGRICA

Amerikanac Majkl Tomason ušao je u knjigu Ginisovih rekorda zahvaljujući svojoj kolekciji video-igara. Njegova kolekcija ima neverovatnih 11.000 primeraka. Prema nekim procenama njegova kolekcija vredi oko 800.000 evra. Njegov predhodnik, Ričard Lece 2010. godine imao je 8.616 igara.

Ljubitelj likova iz igrica

super marioBret Martin iz Kolorada ima najveću kolekciju predmeta vezanih za video igre. Prva lutka, lik iz igrica, bio je Super Mario i nju je dobio od reditelja  kada je imao svega osam godina.

Svoj hobi je nastavio i aktivno  ih sakuplja već preko 12 godina, tako da danas ima  kolekciju koja iznosi preko 100.000 evra.

Radovan Laćarak
Rođen 16. maja 1998. godine, već par godina volonter i omladinski novinar u Novom Sadu i svakako Internet zavisnik. Osnivač i direktor IT magazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.
https://itmagazin.info

One thought on “Igranje igrica je korisno”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *