Huawei Mate 20 Lite stiže u bar dve varijante

Share

Do sada smo imali priliku da čujemo neke informacije o dolazećim Huawei Mate 20 i Mate 20 Pro modelima, ali gotovo ništa nismo znali o Lite verziji telefona.

Twitter dojavljivač Roland Quandt sada je objavio informaciju da Huawei Mate 20 Lite stiže u dve varijante. On je ovu informaciju doneo bazirano na dva različita kodna imena uređaja, do kojih je došao – Sydney M i Sydney I. On takođe sugeriše da će alternativne verzije imati senzor otiska prsta na poleđini ili senzor u okviru ekrana, bazirano na informacijama koje je dobio o dodacima za telefone.

Ostaje da se vidi da li će Huawei zaista implementirati ovu novu tehnologiju na budžetsku Mate 20 varijantu telefona. Takođe, ukoliko novi model bude imao LCD displej kao i prošlogodišnji, ovo neće dozvoliti implementaciju otiska prsta ispod ekrana.

Zbog ovoga je pomenute informacije potrebno uzeti sa rezervom, a više detalja će biti poznato kada počne da se pojavljuje više vesti o Huawei Mate 20 Lite modelu. Očekuje se da će Lite model biti objavljen uz Mate 20 i 20 Pro tokom ove jeseni.

Izvor: GSMArena

Radovan Laćarak

Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

You may also like...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *