Poznata aplikacija za digitalnu komunikaciju dobila je poboljšano uređivanje videa, olakšano pretraživanje GIF-ova i hrpu drugih korisnih opcija.

Telegram je izbacio najnoviju nadogradnju koja u program donosi alate za uređivanje videa kojima korisnici na već postojeći video ili fotografiju mogu dodati animirane nalepnice.

Naravno, pored ubacivanja sličica, tu su i očekivani alati poput onih za svetlinu i zasićenje. Video se, uglavnom, može urediti kako god vi želite, a moguće je i dvaput pritisnuti ekran za automatsko uređivanje.

Premda je Telegram već uveo nalepnice, ovo je prvi put da ih korisnici mogu dodavati u bilo koji video ili fotografiju. GIF panel ima nekoliko novih opcija, uključujući karticu Trending koja sadrži najpopularnije GIF-ove u aplikaciji, kao i sekcije za emotikone koje pružaju pristup jednostavnim i često korištenim GIF-ovima poput srca ili palca gore.

Što se same popularnosti tiče, Telegram je ovog aprila dosegnuo 400 miliona aktivnih korisnika. Pored objave o povećanoj popularnosti aplikacije, Telegram je takođe uveo edukacijske isečke i kvizove, kao i kolekciju od 20.000 nalepnica. Kompanija takođe kaže da će kasnije ove godine izbaciti i mogućnost enkriptovanih video poziva, zaključuje The Verge.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име