Honor je predstavio novu aplikaciju za osobe oštećenog vida i svoju novu IoT strategiju za budućnost.

Honor je na sajmu IFA u Berlinu iskoristio priliku i predstavio svoju novu aplikaciju pokrenutu veštačkom inteligencijom, a koja je namenjena osobama oštećenog vida.

Uzbuđeni smo što ćemo pokrenuti PocketVision na modelima Honor 20 i Honor 20 Pro, omogućujući tako slabovidnim osobama da vode nezavisni život. Uz sve jače AI mogućnosti, nadograđeni Honor 20 Pro kojeg pokreće novi EMUI 10/Magic UI 3.0 osigura će inteligentnije iskustvo, dok će nova boja Island Frost zasigurno učiniti da se vaš pametni telefon izdvaja iz mnoštva, istaknuo je Sam Yuan, potpredsednik Honora za Evropu.

PocketVision pomoću AI mogućnosti i tehnologije četvorostruke kamere izuteno olakšava čitanje dokumenata, izbornika i drugog teksta. Razvijen je u društvenom poduzeću Eyecoming i obogaćen Honorovim tehnologijama.

Sadrži tri ključna načina rada koja olakšavaju čitanje: Text-to-Speech, Zoom-In i Negative Image. Kako bi pomogao u podizanju svesti o preprekama s kojima se susreću slepe i slabovidne osobe, Honor se udržio s Kraljevskim nacionalnim institutom slepih osoba (RNIB) koji podupire osobe s oštećenjem vida. PocketVision od se može besplatno preuzeti na Huawei AppGallery. Aplikacija podržava engleski, portugalski, nemački, španski, italijanski i kineski jezik.

Honorova nova IoT strategija za budućnost

U cilju stvaranja povezanog i inteligentnijeg sveta za korisnike, Honor je predstavio svoju IoT strategiju nazvanu “1 + 8 + N”, koja podrazumeva jedan Honor smartphone, osam uređaja u dom aćinstvui širok spektar dodatnih partnerskih proizvoda. Honor Band 5, vrhunska fitness i pametna narukvica deo je ove IoT ponude i dostupan je za kupovinu na nekoliko evropskih tržišta sa cenom već od 30 eura. Pristupačna cena znači da ga svako može priuštiti i koristiti za tačno merenje otkucaja srca, praćenje sna i praćenje vežbanja za zdraviji način života.

Na konferenciji Huawei programera 2019. prošlog meseca, Honor je predstavio svoj prvi pametni ekran, Honor Vision, opremljen inteligentnim čipsetima koje je razvio Honor – Honghu 818 inteligentni ekranski čipset, AI Camera NPU čipset i Wi-Fi čipset na flagship dužini.

POSTAVI ODGOVOR

Navedite svoj komentar!
Ovde navedite svoje ime