Honor 7X donosi maximalan displej i novu ponudu opcija visokih specifikacija

0
15

Honor je danas predstavio najnoviji proizvod iz svoje Honor X flegšip serije, model 7X, koji nudi neuporedivo iskustvo gledanja sadržaja na celom ekranu.

Honor 7X je prvi pametni telefon koji poseduje Honor FullView displej; ekran veličine 5,93 inča bez okvira, koji omogućava izvanredan kvalitet prikaza i odlikuje se neverovatno dobrim odnosom veličina ekrana i kućišta, što znači da korisnici mogu da uživaju u predivnim slikama na elegantnom i kompaktnom telefonu koji bez problema mogu da drže u ruci.

Osim toga, maximalan ekran bez okvira i zadnja kamera sa dvostrukim sočivom od 16MP + 2MP, širokim otvorom blende i brzim fokusom, ljubiteljima selfija donose kvalitet fotografije na nivou DSLR kamere. U kombinaciji sa moćnim procesorom Kirin 659 sa osam jezgara i GPU jedinicom, Honor 7X nudi neuporedivu jasnoću i korisničko iskustvo po veoma pristupačnoj ceni.

Honor je lider mobilne idustrije u stvaranju proizvoda odlične vrednosti, kombinujući vrhunski kvalitet i performanse po veoma povoljnoj ceni. U poređenju sa ostalim telefonima u istoj kategoriji cena, Honor 7X je u prednosti po pitanju kombinovanja vrednosti uređaja sa veoma bitnim širokim ekranom i serijom luksuznih odlika; od premijum metalik kućišta, preko kamere sa dvostrukim sočivom i dugog trajanja baterije, do nenadmašne izdržljivosti i kvaliteta:

Predivni Honor FullView displej
Honor 7X je opremljen FHD+ ekranom dijaginale 5,93 inča odnosa 18:9 i rezolucijom 2160 X 1080. Svojim metalik kućištem i savršeno oblim ivicama, novi Honor model donosi predivan futuristički dizajnu ruke korisnika.

Honor 7X poseduje 18:9 ekran što ljubiteljima igrica omogućava da vide više u toku igranja. Pored toga odnos ekrana od 18:9 je približan odnosu 21:9 koji se koristi u bioskopima, što znači da ovaj ekran korisnicima donosi iskustvo neverovatno slično bioskopskom.

Honor 7X udvostručuje produktivnost i zabavu pomoću svoje One-key Split Screen funkcije. Od imejla i WhatsApp-a do Netflix-a i YouTube-a, korišćenje više aplikacija odjednom nikada nije bilo brže i lakše.

Profesionalan kvalitet fotografije 
Zadnja kamera sa dvostrukim sočivom od 16MP + 2MP pravi fotografije ljudi i scene u najvišoj definiciji. Uz opciju Phase Detection Auto Focus (PDAF) i najnovije algoritme, Honor 7X omogućava fokusiranje za samo 0,18 sekundi. U kombinaciji sa velikim otvorom blende (F/0.95 – F/16) koji slici daje efekat dubine polja na nivou DSLR kamere, Honor 7X svima omogućava da postanu profesionalni fotografi.

Vrhunske performanse
Honor 7X pokreće Kirin 659 procesor sa osam jezgara brzine 2,36 Ghz, koji je opremljen RAM memorijom od 4GB i EMUI 5.1 interfejsom. Ovo osigurava izvrsne performase tokom korišćenja više aplikacija odjednom ili igranja igirca, a takođe ispunjava uslove najzahtevnijih aplikacija.

Za povećanje prostora za čuvanje podataka može se koristiti Micro SD kartica veličine do 256 GB, što omogućava pruzimanje stotina epizoda TV serija i njihovo čuvanja za kasnije gledanje bez pristupa internetu. Opcije za pametnu optimizaciju i upravljanje fajlovima sprečavaju postepenu degradaciju performansi Android sistema.

Dugo trajanje baterije
Čak i sa većim FullView displejom, samo jedno punjenje baterije kapaciteta 3340 mAh omogućava rad telefona Honor 7X tokom celog dana. Zahvaljujući tehnologiji uštede energije i režimu rada Ultra Power Saving, korisnici sada mogu da uživaju u celoj sezoni svoje omiljene TV serije ili u 91 satu muzike, uz samo jedno punjenje.

George Zhao, Honor President je izjavio:

,,Honor 7X je najbolji izbor za korisnike koji žele da po povoljnoj ceni uživaju u bogatoj funcionalnosti i prednostima telefona bez okvira. Pored toga, Honor se izuzetno ponosi kvalitetom kontrole prilikom proizvodnje svakog telefona – Honor 7X je tokom laboratorijskog testiranja bačen na pod više od 4800 puta – tako da korisnici mogu biti uvereni da veća vrednost u odnosu na cenu ne utiče na naš vrhunski kvalitet.”

Honor 7X će u decembru biti dostupan u odabranim  radnjama po preporučenoj ceni od 299 eur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here