Hello Neighbor dobija nastavak

1
78

Zanimljiva igra, koja vas smešta u ulogu radoznalog građanina sa ciljem da otkrijete šta to komša krije iza zatvorenih vrata bez da budete uhvaćeni, sada dobija nastavak, prequel tačnije.

Tinybuild je objavio da će se sledeća igra zvati Hello Neighbor: Hide and Seek i donosi tragičnu priču porodice komšije od kojeć moramo da se skrivamo u originalu.

Igra će pokazati emocionalnu stranu antagoniste iz Hello Neighbor i njegovu povezanost sa decom, ali developer nije tačno otkrio šta ćemo konkretno raditi u igri, sem žmurki.

Ono što je obećavajuće je da igrače očekuju mnogo više prostranstva u igri koja nose raznu tematiku i ujedno pružaju više opcija igračima.

Tinybuild nažalost nije otkrio tačno kada će se Hide and Seek pojaviti, ali je zauzvrat dostupna rana alfa verzija igre, koju možete preuzeti na ovom sajtu.

1 COMMENT

  1. Ovo je super igra, igrao sam danima bez prestanka. 🙂 U poslednje vreme, samo igram neke online igre, protivnike trazim, poput FIFE i PUBG ili neku poker igru. To mi je neka preokupacija trenutno. Ali, sigurno je da cu igrati in Hello Neighbor 😀

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here