Hello Neighbor dobija nastavak

Share

Zanimljiva igra, koja vas smešta u ulogu radoznalog građanina sa ciljem da otkrijete šta to komša krije iza zatvorenih vrata bez da budete uhvaćeni, sada dobija nastavak, prequel tačnije.

Tinybuild je objavio da će se sledeća igra zvati Hello Neighbor: Hide and Seek i donosi tragičnu priču porodice komšije od kojeć moramo da se skrivamo u originalu.

Igra će pokazati emocionalnu stranu antagoniste iz Hello Neighbor i njegovu povezanost sa decom, ali developer nije tačno otkrio šta ćemo konkretno raditi u igri, sem žmurki.

Ono što je obećavajuće je da igrače očekuju mnogo više prostranstva u igri koja nose raznu tematiku i ujedno pružaju više opcija igračima.

Tinybuild nažalost nije otkrio tačno kada će se Hide and Seek pojaviti, ali je zauzvrat dostupna rana alfa verzija igre, koju možete preuzeti na ovom sajtu.

Radovan Laćarak

Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

You may also like...

1 Response

  1. Janko kaže:

    Ovo je super igra, igrao sam danima bez prestanka. 🙂 U poslednje vreme, samo igram neke online igre, protivnike trazim, poput FIFE i PUBG ili neku poker igru. To mi je neka preokupacija trenutno. Ali, sigurno je da cu igrati in Hello Neighbor 😀

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *