Google uskoro priprema Files Go aplikaciju za upravljanje fajlovima

Oni koji traže alatku za bolje upravljanje aplikacijama na Android uređajima, a žele nešto iz zvanične Google ponude, uskoro bi mogli dobiti rešenje ovog tipa. U Google Play prodavnici je nedavnoi primećena aplikacija pod nazivom Files Go, koja deluje kao Android apliakcija za upravljanje fajlovima.

google go

Naznačeno je da aplikacija još uvek nije objavljena, te je mogao da joj pristupi određeni broj korisnika koji će učestvovati u testiranju. Budući da su sva mesta za testiranje popunjena, ostali korisnici će morati da sačekaju da aplikacija postane dostupna svima.

Kao što se iz screenshota može videti, radi se o jednostavnoj i bazičnoj aplikaciji. Korisnicima se omogućava da vide fajlove na telefonu, poput fotografija, videa, zvuka. Tu je i mogućnost brisanja cache-a aplikacija kako bi se oslobodio prostor.
Pretpostavlja se da je Files Go namenjena rastućem tržištu, na kojem se pojavljuje sve više pametnih telefona sa malim kapacitetom za skladištenje, koji dopušta da se uređaji prodaju po povoljnijim cenama.

Pročitaj i:  U Srbiji na Guglu najčešće pretraživana Zadruga
Previous Article
Next Article

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Misao nedelje

Ko želi da napravi novac, najpre mora da ga potroši!

Video nedelje

Foto meseca

Reklame

SERVISI