Google uskoro predstavlja nove opcije u Gmail-u

Kako iz Google kompanije navode oni planiraju da predstave poverljiv mod unutar Gmail servisa. Ova opcija ima namenu da poveća privatnost pošiljaoca.

Nedavno smo pisali kako Google napokon priprema redizajn Gmaila, a osim novog izgleda, ovaj popularni mail servis dobi će i neke nove opcije. Neki od noviteta koji su od ranije poznati su automatski odgovori koji će biti temeljeni na sadržaju poruka, odnosno dopisivanju korisnika, opcija snooze za naknadno ponovno prikazivanje pristiglih mailova kao i podrška za pristup mailovima offline.

Ali to nije sve, poslednje glasine koje dolaze iz kompanije govore da Google planira da uvede dodatne opcije. Kako se navodi te promene bi trebale da budu dostupne za nekoliko meseci. Ako su te informacije istinite, Google će u Gmailu predstaviti tzv. povjerljivi mod s nekoliko važnih novih opcija koje će povećati privatnost mailova pošiljaoca.

S obzirom koliko se u poslednje vreme govori o problemima privatnosti i zaštiti sadržaja, korisnici će sigurnoveoma ceniti ove novitete s koji će im omogućiti veću sigurnost pri slanju (poverljivih) mailova i dopisivanju.

Pročitaj i:  Organizujte Gmail uz ovaj besplatan dodatak
Previous Article
Next Article

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Misao nedelje

Ko želi da napravi novac, najpre mora da ga potroši!

Video nedelje

Foto meseca

Reklame

SERVISI