Google uskoro predstavlja nove opcije u Gmail-u

Share

Kako iz Google kompanije navode oni planiraju da predstave poverljiv mod unutar Gmail servisa. Ova opcija ima namenu da poveća privatnost pošiljaoca.

Nedavno smo pisali kako Google napokon priprema redizajn Gmaila, a osim novog izgleda, ovaj popularni mail servis dobi će i neke nove opcije. Neki od noviteta koji su od ranije poznati su automatski odgovori koji će biti temeljeni na sadržaju poruka, odnosno dopisivanju korisnika, opcija snooze za naknadno ponovno prikazivanje pristiglih mailova kao i podrška za pristup mailovima offline.

Ali to nije sve, poslednje glasine koje dolaze iz kompanije govore da Google planira da uvede dodatne opcije. Kako se navodi te promene bi trebale da budu dostupne za nekoliko meseci. Ako su te informacije istinite, Google će u Gmailu predstaviti tzv. povjerljivi mod s nekoliko važnih novih opcija koje će povećati privatnost mailova pošiljaoca.

S obzirom koliko se u poslednje vreme govori o problemima privatnosti i zaštiti sadržaja, korisnici će sigurnoveoma ceniti ove novitete s koji će im omogućiti veću sigurnost pri slanju (poverljivih) mailova i dopisivanju.

Radovan Laćarak

Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

You may also like...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *