Google Translate dobio novi dizajn

Share

Nova verzija poznatog online prevodioca od sada će biti čišća i intuitivnija, s dizajnom koji će se prilagođavati pretraživaču.


Google Translate konačno dobija novi izgled i funkcionalnosti koje će olakšati njegovu upotrebu.Nova verzija od sada će biti čišća i intuitivnija, s dizajnom koji će se prilagođavati pretraživaču, piše Tech Radar.Ostali servisi iz Googleove kuhinje – Gmail, Google kalendar i Google Drive takođe su bili osveženi ove godine, a od novosti je zanimljiva ta da će se u Google Translate jednostavnije moći uploadati dokumenti.

Također, jednostavnije će biti koristiti prevode kojima se učestalije služite – naprosto će se dodati među favorite. Takođe, lakše će se pristupati spremljenim prevodima.

Ovaj alat jedan je od kompanijinih najkorišćenijih, ali najmanje glamuroznih. Lansiran pre 12 godina, danas podržava prevode 103 jezika, i prevodi preko 30 biliona rečenica godišnje.

Radovan Laćarak

Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

You may also like...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *