Google možda sprema dva Pixel telefona

Share

Prvi tragovi, koji ukazuju na Pixel telefone iz srednjeg segmenta, potiču iz juna ove godine, kada je primećen Snapdragon 710-pokretani uređaj kodnog imena Bonito. Google nije zvanično objavio ništa kada je u pitanju ovaj model, ali sada su se pojavili novi dokazi o njegovom postojanju.

Kodno ime Bonito je još jednom otkriveno, ovoga puta u okviru koda za najnoviji ARCore APK. Kao što je i uobičajeno u ovakvim slučajevima, nema informacija o uređaju, koji je neočekivano pronađen uz još jedan kodni naziv – Sargo.

Nema garancija da je ovaj uređaj kreiran od strane kompanije Google, ali njegov naziv sugeriše da bi ipak mogao biti Google uređaj. Takođe, kompanija ima tendenciju da objavljuje mobilne proizvode u dve veličine, pa postoji šansa da je Sargo manja verzija Snapdragon 710-pokretanog Bonito modela.

Trenutno, nema konkretnih informacija kada bi Google mogao da predstavi telefone iz srednjeg segmenta, ali nedavne glasine su pominjale početak 2019. godine.

Izvor: PhoneArena

Radovan Laćarak

Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

You may also like...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *