Google Kalendar dobio super korisnu opciju

0
5
Organizovanje sastanaka putem Googleove aplikacije upravo je postalo puno lakše – pre svega zato jer promena datuma i vremena sastanka ili događaja primaoca neće zamarati email porukama

Izmena datuma u Google Calendaru od danas će biti puno, puno lakša. Google je oveo novu opciju pomoću koje korisnici mogu predlagati nove datume sastanka umesto da odgovaraju sa ‘Da‘, ‘Ne‘ i ‘Možda‘, izveštava Engadget.

Uz ovu opciju nećemo sve učesnike razgovora morati ganjati sa ‘ne stignem, kada ste svi slobodni’ porukama u Slacku ili emailu. Sve dok drugi mogu videti kalendar, moći ćete im dati do znanja da vam termin ne odgovara kao i da predlažete novi termin koji bi možda bio bolji za sve. Novo vreme sastanka moguće je slati beleškom, a na drugima je žele li je prihvatiti ili ne.

Zvuči super! Kada stiže?

G Suite i Microsoft Exchange ovu će nadogradnju dobiti odmah, ali valja naglasiti kako ona ne funkcioniše za događaje za više od 200 gostiju ili celodnevne susrete. Web verzije aplikacija ovu opciju će dobiti danas, a vlasnici mobilnih moći će ih početi koristiti 13. avgusta.

Izvor: Tportal

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here