Google AdWords uskoro postaje Google Ads

Share
24. jula 2018. Google AdWords postaje Google Ads. Novi brend Google Ads obuhvata sve tipove kampanja koji su dostupni danas, uključujući kampanje na Mreži za pretragu, kampanje na Mreži multimedijalnog oglašavanja i video kampanje.

Šta se menja
Od 24. jula 2018. ćete videti novi brend Google Ads, uključujući i novi naziv i logotip, u interfejsu proizvoda, centru za pomoć, dokumentima za obračun i na drugim mestima. URL koji koristite za pristupanje nalogu će se promeniti sa adwords.google.com na ads.google.com, a centar za pomoć sa support.google.com/adwords na support.google.com/google-ads.

Promena brenda na Google Ads neće uticati na učinak kampanje, navigaciju niti na izveštavanje.

Da biste saznali više o ovoj promeni, koja obuhvata promenu brendova na DoubleClick digitalni marketing i Komplet Google analitike 360, pročitajte članak Novi brendovi naših proizvoda za oglašavanje na blogu.

Radovan Laćarak

Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

You may also like...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *