Good Game Liftoff za mlade preduzetnike

Povezane objave

Good Game je manifestacija koja spaja druženje, kompanijski brending, tim bilding i društvenu odgovornost kroz turnir zaposlenih u jednoj od najpopularniji svetskih Esports igara – Counter Strike: Global Offensive.

Vođen idejom da je tržište Esports sve popularnije, Nikola Stolnik je došao na ideju da organizuje jedan moderan sajam, odnosno manifestaciju koja će kroz takmičenje u Esportovima povezati kompanije na nesvakidašnji način.

Nikola je Good Game od 2016. godine organizovao pre svega u Zagrebu, ali kasnije i u Pragu. Sada je to regionalni događaj koji ima ozbiljnu društveno odgovornu ulogu, pomažući mlade preduzetnike.

Od ovog septembra, Good Game se dešava i u Beogradu.
Beogradski Good Game če se odigrati 20 i 21. septembra 2019. u Domu omladine Beograda i ugostiće 16 kompanija sa svojim timovima tokom dvodnevnog događaja, čiji pokrovitelj je kompanija Samsung.

Posebno važan deo Good Game-a je društvena odgovornost i humanitarni deo ovog takmičenja, koji se odnosi na takmičanje mladih preduzetnika – Good Game Liftoff, odnosno, prikupljanje sredstava koja odlaze najboljim regionalnim mladim preduzetnicima.

Dakle, sve kompanije koje se prijave za učešće na Good Game Beograd, deo kotizacije daju za ovo posebno tekmičenje između mladih perduzetnika do 30 godina starosti, koji će svoje projekte prijaviti preko Good Game sajta. Bira se 10 najboljih, koji početkom decembra odlaze u Zagreb na Good Game Liftoff, zajedno sa ostalim prijavljenim iz regiona. Pobednik dobija novčanu nagradu za otvaranje svoje startap kompanije.

Good Game Beogradu obećava dobru zabavu, originalnu scenografiju za takmičarski deo, ali i izuzetno atraktivne aktivacione zone, na kojima će se predstaviti brojni noviteti na polju gejminga, kao i najnoviji tehnološki trendovi.

Publiku Good Game-a čine pre svega zaposleni u kompanijama koje se takmiče, kolege koje će najvijati za svoje timove, ali i studenti, kojima će ovo biti jedinstvena prilika da se u jednoj opuštenoj atmosferi upoznaju sa predstavnicima uspešnih kompanija u zemlji i uspostave kontakt, a svakako i da navijaju za omiljene timove.

Ulaz je slobodan, tako da će svi zainteresovani moći da prisustvuju ovom dvodnevnom takmičenju i navijaju za svoje favorite.

Svi zainteresovani za učešće u Good Game Beograd 2019 mogu posetiti sajt good.game i FB stranicu gde se mogu  informisati o prijavama i dobiti više detalja o samom događaju. Prijave su u toku sve do 15. septembra 2019.

Jedan od značajnijih ciljeva ovog nesvakidašnjeg turnira je doprinos razvoju gejminga i svih njegovih aspekata, a kroz humanitarni karakter takmičenja učesnici bi učinili nešto korisno za zajednicu i jednako važno, dobro se zabavili. Cilj je povezati najbolje kompanije regiona, njihove zaposlene i dati im jedinstvenu mogućnost podizanja vrednosti svog brenda,

Za više informacija o učešću u Good Game Beograd 2019 posetite sajt good.game i Facebook stranicu.

- Advertisement -

Pročitajte još

Komentari

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Ovde unesite svoje ime

Pročitaj i

Tužba protiv kompanije Google zbog sumnje da neovlašćeno prikuplja podatke dece

Državni tužilac američke države Novi Meksiko optužio je kompaniju Google da neovlašćeno prikuplja lične podatke dece kršeći savezne i države zakone. Tužba, koja je podneta...

Svetski brend Spaces dolazi u Beograd

Globalni brend Spaces, koji nudi ekskluzivne poslovne prostore, nastao je u Amsterdamu 2008. godine, a nakon Beča, Bukurešta i Zagreba, nastavlja ekspanziju u regionu...

Prijave za StartIN 2.0 zvanično otvorene

Prijave za “StartIN program - druga generacija” zvanično su otvorene za sve startap timove i trajaće do 15. marta. StartIN program, koji realizuje InCentarHub...

Nova generacija SMS poruka

Microsoft je nedavno najavio da donosi podršku za novi servis, koji bi trebalo da bude nova generacija SMS poruka. Jedna od najpotcenjenijih funkcija za korisnike...

Google uklanja „skoro 600“ aplikacija iz Play Store-a zbog dosadnih oglasa

Kompanija Google danas je objavila da je uklonila 'skoro 600' aplikacija iz Play Store-a zabranjujući im da zarađuju od oglasa - zbog kako navode...