Glasaj i podrži Clark studio

U finalu IX #PokreniPosao ciklusa, među 44 odlične preduzetničke ideje iz naše zemlje, našao se i Clark studio.

GLASAJ NA OVOM LINKU

Sa ciljem da se domaćem i stranom tržištu prezentuje novi način prikaza i pregleda usluga i proizvoda Clark Studio je odgovorio na pravi način, predloženim konceptom, koji svojom inovativnošću daje velike mogućnosti u širokom spektru industrijskih grana.

U današnjem dobu digitalizacije, moramo pronaći nekonvencionalne načine, kako bi na pravi način sve zahtevnijem korisniku prikazali proizvod i obezbedili maksimalan učinak, kako prodaje tako i prezentacije.

Clark Studio je mlada firma koja se bavi grafičkim i web programiranjem kao i razvojem mobilnih aplikacija. U saradnji sa dobrim programerima i saradnicima sa ciljem da se domaćem i stranom tržištu prezentuje novi način prikaza i pregleda usluga i proizvoda Clark Studio je odgovorio na pravi način, predloženim konceptom, koji svojom inovativnošću daje velike mogućnosti u širokom spektru industrijskih grana.

U današnjem dobu digitalizacije, moramo pronaći nekonvencionalne načine, kako bi na pravi način sve zahtevnijem korisniku prikazali proizvod i obezbedili maksimalan učinak, kako prodaje tako i prezentacije. Proširena stvarnost (engl. Augmented reality, skraćeno AR) predstavlja spoj fizičkog i digitalnog okruženja, u kojem digitalni elementi (slika, tekst, animacija ili zvuk) dopunjavaju fizički svet.

Dovoljno je da instalirate aplikaciju na Vašem telfonu i kameru uperite ka markeru ili određenom definisanom objektu, a sama aplikacija će aktivirati AR okruženje i nakon toga može se reći, postajete deo “proširene stvarnosti”.

Ova aplikacija omogućuje da vidite proizvod u njegovom realnom prikazu. Nameštaj, nakit razne druge objekte moguće je prikazati u svim osama geometrije i da u zavisnosti od okretanja kamere ili markera se prikaže određeni ugao koji želite da posmatrate.

Takođe, bitno je prikazati teksturu materijala, boju drveta, šaru i sve elemente koji su potencijalnom kupcu i posmatraču bitni tokom posmatranja prozvoda. Cilj je da svi ti elementi zajedno čine figuru AR aplikacije koja će pomoći što realnijem prikazu proizvoda.

Pročitaj i:  Uskoro nam stiže Galaxy Watch

Takođe ova aplikacija će omogućiti potencijalnim predavačima ili prezenterima da na što jednostavniji način prezentuju već završen ili prozvod koji je fazi razvoja. Omogućuje korisniku funkcionalnost sa mogućnošću da vrše rotiranje, otvore elemente, pomere objekat, puste ga u rad i sve što je predviđeno opcijama aplikacije.

Ovakav vid aplikacije sigurno ima prednost jer inženjerskom timu daje mogućnost oživljavanja uređaja pre nego što je napravljen a samim tim ne donosi troškove realizacije.

Ukoliko Vam se dopada ideja, možete je podržati klikom na ovaj link.

Previous Article
Next Article

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Misao nedelje

Ko želi da napravi novac, najpre mora da ga potroši!

Pratite nas na Facebook-u

Video nedelje

Foto meseca

Reklame

SERVISI