Firefox uvodi korisnu opciju za online popuste

0
42

Pretraživač bi u najnovijoj verziji trebao dobiti alat za uporednu cenu, što je, koliko god bizarno zvučalo, jedna od najboljih stvari ikad.


Firefox će uskoro korisnicima predstaviti novo proširenje koje prati cene određenih artikala i stvara podsetnike u pretraživaču u slučaju sniženja ili akcija, piše Venturebeat. Reč je o ekstenziji PriceWise koja se trenutno nalazi u testnom programu Mozille, a za sad podržava pet američkih online prodavnica – Amazon, Best Buy, Home Depot, eBay i Walmart.

Ima ih još

Naglašavamo da aplikacije poput PriceWisea nisu ništa novo. Najpoznatiji predstavnik pratioca cena je CamelCamelCamel, app specijalizovan za Amazon, a sličnu funkciju ima i Keepa za Chrome koji prati cene vezane uz artikl na Amazonu koji imate otvoren u kartici. Sve ove usluge prate istorije kretanja cena određenog artikla i ističu samo najveće popuste, za razliku od PriceWisea koji ih ističe sve.

Premda aplikacija za usporednu cena postoje već dugo, ovo je prvi pokušaj da ih se uvede kao temeljni deo pretraživača što, među ostalim, znači da će postati dostupne puno širem krugu ljudi.

Price Wise možete skinuti i isprobati na Mozillinoj stranici Test Pilot.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here