EA Sports podelio je nekoliko detalja o novitetima Fife 20 koji se vežu za njezin Pro Clubs mod i stvaranje vlastitog fudbalera.

FIFA ove godine neće imati svoj mod s pričom kao u prethodna tri izdanja. Ipak, opcija stvaranja vlastitog fudbalera i naticanje s njime, bilo u modu karijere ili Pro Clubs modu i dalje postoji. A dobra je vest da će kreiranje fudbalera u Fifi 20 biti detaljnije nego pre.

Dok su prethodne igre u serijalu bile dosta rudimentarne po pitanju kreiranja fudbalera, ovde ćemo njegov izgled definisati i modifikovati pomoću kvadrata podeljenog s dve ose.

Evo kako će izgledati to sređivanje, gotovo u stilu Sims igara:

Ovo se neće odnositi samo na izgled lica već i na fizikalnost samog igrača. Karakteristike telesne težine i visine ima će značajniji uticaj na fizičke atribute poput agilnosti, balansa, akceleracije, izdržljivosti i snage. Zgodno je i to što će virtualni fudbaler u Pro Clubs modu moći igrati na dodatnim pozicijama: LF/RF, LM/RM te RWB/LWB.

Svom igraču takođe ćete moći udeliti 30 novih traitovaslično kao u Journey modu. Doduše, ove pogodnosti uz pluseve donose i minuse. Primera radi, ako se fokusirate na fizikalnost igrača, past će mu ocena za reagiranje.

U Pro Clubs mod bi će dodane dve nove vrste mečeva: House Rule kupovi i trening mečevi. House Rule kupovi temelje se na prošlogodišnjoj shemi Kick-off moda po kojoj se utakmice mogu igrati s modifikovanim pravilima – npr. bez priznavanja golova unutar 16-erca, bez ofsajda i faulova, itd. Trening mečevima ne treba posebno pojašnjenje.

Osim ovih noviteta EA Sports obećava još niz pozitivnih izmena i popravki, a više o njima možete pročitati na službenoj stranici. Do kraja meseca trebali bismo inače dobiti i uvid u to kakve novosti donosi Career Mode.

Izvor: hcl

POSTAVI ODGOVOR

Navedite svoj komentar!
Ovde navedite svoje ime