Facebook Creator – nova konkurencija YouTube platformi

U svom najnovijem pokušaju da udalji stvaraoce video sadržaja od YouTube platforme, Facebook je objavio novu aplikaciju za video sadržaj pod imenom Facebook Creator, koja nudi gomilu alatki za strimovanje, ažuriranje Story-ja, kao i kontaktiranje korisnika nekoliko Facebook platformi odjednom.

fb creator

Facebook Creator je u stvari ažurirana i rebrendirana verzija već postojeće aplikacije Facebook Mentions, koja je omogućavala korisnicima da upravljaju svojim Facebook stranicama, i sada je dostupna za sve korisnike.

Creator aplikacija ima nekoliko pogodnosti, a jedna od njih je mogućnosti za pravljenje uvoda i kraja kadra na Facebook Live, kao i mogućnost dodavanja interaktivnih stikera i podešavanje video rama. Aplikacija će takođe moći da uređuje fotografije i kači ih na Facebook Stories i druge platforme (za sada nije poznato da li je Instagram jedna od njih).

Još jedna velika prednost ove aplikacije je olakšavanje komunikacije sa korisnicima koji vas prate, kako ona pravi jedinstveni inbox gde će biti skladišteni komentari sa Facebook-a i Instagrama, kao i poruke putem Messenger-a na jednom mestu.

Pored toga, aplikacija će imati analitičke informacije vezane za stranicu koju korisnik vodi. Aplikacija bi trebalo da odmah bude dostupna za iOS i trebalo bi da u narednim mesecima da bude dostupna i za Android platformu.

Izvor: The Verge

0
- Advertisement -
Radovan Laćarakhttps://itmagazin.info
Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

PROČITAJ I

Fortnite izbačen iz Apple App Storea i Google Play Storea

Nakon što je Apple Epicovu igru nakon najnovije nadogradnje izbacio iz Apple Storea, Google je napravio istu stvar.

WiFi Mesh uređaj – za jak WiFi signal u svakom uglu velikog doma

Ukoliko imate veliku kuću ili stan, obezbedite podjednako dobar WiFi signal u svakom uglu vašeg doma, uz WiFi Mesh uređaj.

Regionalno istraživanje: Više od polovine potrošača u Srbiji smatra da je biometrijsko plaćanje brže i jednostavnije od upotrebe lozinki

Gotovo 50 odsto potrošača u Srbiji smatra biometrijsku identifikaciju bržim i jednostavnijim rešenjem od upotrebe lozinki prilikom potvrđivanja mobilnih plaćanja, pokazuje regionalno istraživanje kompanije...

Letnji intenzivni kursevi u školi digitalnih tehnologija za decu KIBERone.

Školska godina samo što nije počela a vi niste otputovali nigde? Deca se dosađuju i željna su druženja i novih znanja. Ovog avgusta, iskoristite vreme...

Nakon 35 godina Toshiba potpuno prekida proizvodnju laptopa

Japanski proizvođač je nakon odluke o prestanku proizvodnje ostatak deonica svog sektora za PC računara prodao Sharpu Toshiba je tiho zatvorila svoju podružnicu za prenosnike,...