Facebook planira sastaviti poruke s WhatsAppa, Instagrama i Messengera

Share

Iz kompanije Facebook su poručili da su već počeli raditi na spajanju tri elementa

Facebook planira povezati aplikacije za slanje poruka putem mreža Instagram, WhatsApp i Facebook Messenger, prenosi Anadolu Agency.

Kako piše New York Times, kompanija Facebook planira integrisati usluge razmena poruka aplikacija WhatsApp, Instagram i Messenger.

Njujorški list navodi da se radi o ličnom projektu osnivača Facebooka Marka Zuckerberga, a integracija aplikacija bi značila da će korisnik Facebooka moći komunicirati s nekim ko ima samo nalog na WhatsAppu.

Ovo je još uvek nemoguće uraditi jer te aplikacije nemaju zajednički izvorni kod.

Međutim, iz kompanije Facebook su poručili da su već počeli raditi na spajanju tri elementa, a očekuje se da će celi projekat biti završen do kraja 2019. ili početkom naredne godine.

“Želimo napraviti najbolje moguće iskustvo dopisivanja, a i sami ljudi žele da dopisivanje bude brzo, jednostavno, pouzdano i privatno. Radimo na stvaranju većeg broja naših proizvoda za razmene poruka koje su od početka do kraja šifrovane i razmatramo načine da olakšamo mogućnosti povezivanja s prijateljima i rođacima na društvenim mrežama”, navedeno je u saopštenju Facebooka.

Radovan Laćarak

Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

You may also like...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *