Epic Games Store kupio još jednu značajnu ekskluzivu

0
69

Psihološki triler Twin Mirror odgođen je za 2020. godinu, ali to se odnosi samo na Epic Games Store. Na Steamu ćemo ga igrati tek od 2021.

Epic Games je nedavno objavio novi niz igara koje će imati privremenu ekskluzivnost na njihovoj platformi. Među istima su se našli Shenmue 3, Griftlands, Chivalry 2 i još neke druge igre. Ali, pregovaranje o novim ekskluzivama očito ne staje jer je u međuvremenu objavljeno kako su upecali još jednu istaknutu igru. Radi se o psihološkom trileru Twin Mirror kojega pripremaju tvorci Vampyra i Life is Strange igara.

Twin Mirror će na EGS-u biti ekskluzivan 12 meseci, odnosno godinu dana, a potom će se pojaviti i na ostalim distribucijskim platformama za PC. Nevezano za to, izlazak igre je odgođen tako da je više ne očekujemo 2019. godine nego tek od 2020. Odnosno – 2021. ako bojkotirate Epic Games, a igrate se na PC-u. Doduše, igrači na Steamu ima će jednu prednost – dok dočekaju igru, sve tri njene  epizode biće dostupne u celosti.

Inače, Twin Mirror biće priča u kojoj se protagonist budi s krvavom majicom bez saznanja šta je napravio prethodno veče. Srećom po njega, on u svojoj glavi ima dvojnika koji mu služi kao pomagač, a u stanju je tehnikom vizualizacije prizvati mentalno mesto gde čuva sekvence informacija za rešavanje misterija.

Izvor: hcl.hr

POSTAVI ODGOVOR

Navedite svoj komentar!
Ovde navedite svoje ime