27.9 C
Novi Sad

Dve nove Pokemon igre dolaze na Facebook

Ljubitelji Pokemona imaju novih razloga za radost, stižu igre Pokémon Tower Battle i Pokémon Medallion Battle. Obe igre su već dostupne – u zavisnosti od mesta na kojem živite.

Kako prenosi Polygon, u igri Pokémon Tower Battle, koju je razvio Bombay Play pravite najveću kulu boreći se protiv drugih igrača i njihovih Pokemona.

Možete se takmičiti i na globalnoj lestvici, istraživati, hvatati i unapređivati svoje unikatne Pokemone, a možete se takmičiti i u realnom vremenu protiv prijatelja. Naizgled igra liči na slagalicu, ali strateške odluke napraviće prave Tower Battle mastere.

Druga igra, Pokémon Medallion Battle je digitalna strateška igra sa kartama, koju je napravio GCTurbo. U njoj treneri skupljaju, bore se i unapređuju svoje pokemone kroz medaljone i uskaču u avanture sa svojim saputnicima da osvoje bedževe i upotpune svoje Pokedex-ove, odnosno špilove.

Igrači, takođe mogu da otkrivaju nove Pokemone svakog meseca i svoje špilove naprave još boljim. Obe igre su dostupne u Facebook Gaming portalu kao deo kompanijine Instant Gaming platforme.

0
- Advertisement -

Pročitajte još

Komentari

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Ovde unesite svoje ime

Podeli:

Poslednje dodano: