Duplo više neta uz Total pakete

Sklopi novi ili obnovi postojeći ugovor na 24 meseca uz jedan od Total paketa i dobijaš duplo više interneta do kraja ugovorne obaveze.

Kupi i novi telefon na rate jer dobijaš 20% popusta na pretplatu uz odabrani tarifni paket, a čeka te i popust do 15.000 dinara na odabrane modele.

Uz tarifne pakete možete aktivirati i određeni broj aplikacija iz aktuelne ponude Telenora, uključujući i premium aplikacije (HBO GO, Deezer, Nickelodeon, Bookmate).

Duplo više neta iz tarifnog paketa predstavlja benefit za korisnike koji sklope novu ili obnove postojeću ugovornu obavezu (aneks ugovora) u toku trajanja Telenor novogodišnje ponude za postpejd korisnike, fizička i pravna lica koja nemaju aktivan Aneks posebnih uslova (od 29.11-29.12.2019 / 23.59h).

Benefit je dostupan korisnicima koji ugovornu obavezu sklope na nekom od Telenor Total paketa za fizička lica ili na tarifnim paketima Biznis Total i Biznis Start 2000 za pravna lica i to uz ugovornu obavezu od 24 meseca bez kupovine telefona i ugovornu obavezu od 24 meseca sa kupovinom telefona po standardnom ili modelu kupovine telefona na rate. Odgovarajući tipovi ugovora – novi broj, prelazak sa pripejda na postpejd ili prenos broja iz druge mobilne mreže i komercijalni aneks ugovora.

Količina dodatnog internet saobraćaja zavisi od odabraog tarifnog paketa na kojem je korisnik zaključio novi ugovor ili obnovio postojeći (aneks), a tabela ispod prikazuje način dodele po paketu (za fizička i pravna lica):
Internet iz paketa Duplo više neta Ukupno
Total 2 2 GB 2 GB 4 GB
Total 4 4 GB 4 GB 8 GB
Total 8 8 GB 8 GB 16 GB
Total 15 15 GB 15 GB 30 GB
Total 30 30 GB 30 GB 60 GB
Premium Total 100 GB 100 GB 200 GB
Internet iz paketa Duplo više neta Ukupno
Biznis Start 2000 2 GB 2 GB 4 GB
Biznis Total 5 5 GB 5 GB 10 GB
Biznis Total 15 15 GB 15 GB 30 GB
Biznis Total 25 25 GB 25 GB 50 GB
Biznis Total 100 100 GB 100 GB 200 GB
Nakon sklapanja ugovorne obaveze u skladu sa prethodno navedenim pravilima, korisniku će biti dodeljen benefit Duplo više neta. Potvrdu o uspešnoj inicijalnoj aktiviaciji benefita korisnik će dobiti u SMS poruci.
Duplo više neta se dodeljuje svakog meseca, u toku trajanja ugovorne obaveze (24 meseca), a neiskorišćeni internet saobraćaj iz obračunskog perioda (jedan mesec) se ne prenosi u naredna 3 meseca za razliku od internet saobraćaja iz odabranog Total paketa (definisano uslovima koriščenja Total tarifnih paketa). Dodatni internet saobraćaj ima prioritet u potrošnji u odnosu na internet saobraćaj iz paketa. Dodatni internet saobraćaj važi u domaćem saobraćaju, u mreži Telenor Srbija (ne važi u romingu i drugim Telenor mrežama).
Ukupno preostalo stanje internet saobraćaja moguće je proveriti standardnim načinom provere (Moj Telenor aplikacija ili kratki kod za proveru stanja). Prikaz preostalog stanja ne razdvaja inicijalni od dodatnog/benefitnog internet saobraćaja (prikazuje se zbirno stanje).

Total paketi

 • Sve cene su izražene u dinarima i odnose se na nacionalni saobraćaj na teritoriji Republike Srbije.
 • Minuti i SMS poruke u okviru paketa važe ka svim fiksnim i mobilnim nacionalnim mrežama na teritoriji Republike Srbije i ne uključuju pozive ka brojevima sa posebnom naplatom. Pozivi se obračunavaju prema broju započetih minuta.
 • Megabajti iz paketa koje ne potrošite u toku meseca prenose se u naredna tri meseca. Nakon potrošenih megabajta iz paketa, sistem će vas zaštititi od dodatnog zaduživanja blokiranjem pristupa internetu. Korišćenje interneta možete nastaviti aktivacijom internet dodataka.
 • Uz paket Total 2 možeš svakog meseca da odabereš dve, uz Total 4 tri, uz Total 8 četiri, a uz Total 15 i Total 30 pet aplikacija iz aktuelne ponude aplikacija.
 • Za svaku od aktiviranih aplikacija na raspolaganju vam je po 10GB dodatnog internet saobraćaja svakog meseca. Nakon potrošenog dodatnog internet saobraćaja, korišćenje aplikacija će se nastaviti uz potrošnju internet saobraćaja iz tarifnog paketa. Nepotrošeni dodatni internet saobraćaj za aplikacije ne prenosi se u naredni mesec.
 • Telenor nije odgovoran i ne može da utiče na eventualne promene sadržaja i/ili funkcionalnosti aplikacija koje obezbeđuju treća lica. U slučaju promena uslova korišćenja neke od aplikacija u ponudi, Telenor će obavestiti svoje korisnike u skladu sa Opštim uslovima.
 • Na paketu se roming saobraćaj tarifira po Roming tarifi 10MB do kraja dana.
 • Total tarifni paketi sa neograničenim minutima i SMS porukama u nacionalnom saobraćaju namenjeni su za uobičajenu upotrebu od strane fizičkih lica sa svrhom razmene saobraćaja na pretplatničkom broju. Total tarifni paketi nisu namenjeni za obavljanje bilo kakve poslovne delatnosti povezane ili ne sa ostvarivanjem profita. Navedeno uključuje, ali se ne ograničava na: delatnosti pozivnih centara, dispečera, oglašavanja, konferencijskih poziva, poziva sa visokim troškovima uspostave veze i međupovezivanja, kao i druga ponašanja koja mogu biti identifikovana kao zloupotreba u skladu sa Opštim uslovima. Svako korišćenje tarifnih paketa i potrošnja koju Telenor identifikuje kao gore navedeno ponašanje smatraće se zloupotrebom prava iz pretplatničkog ugovora od strane Pretplatnika te osnovom za onemogućavanje usluge odlaznih poziva i SMS poruka na pretplatničkom broju.

Prenesi paketi

 • Sve cene su izražene u dinarima i odnose se na nacionalni saobraćaj na teritoriji Republike Srbije.
 • Minuti i SMS poruke u okviru paketa važe ka svim fiksnim i mobilnim nacionalnim mrežama na teritoriji Republike Srbije i ne uključuju pozive ka brojevima sa posebnom naplatom. Pozivi se obračunavaju prema broju započetih minuta.
 • Minuti, SMS poruke i megabajti iz paketa koje ne potrošite u toku meseca prenose se u naredna tri meseca. Nakon potrošenih minuta iz paketa, na raspolaganju su vam dodatni minuti za razgovore u okviru Telenor mreže. U slučaju potrošenih 5000 i više minuta u okviru Telenor mreže, Telenor zadržava pravo da promeni način na koji uslugu naplaćuje. Promena načina naplate usluge vrši se kako bi usluga bila dostupna svim korisnicima pod najboljim uslovima i kako bi se istovremeno zaštitio kapacitet i obezbedio kvalitet osnovnih servisa koji su korisnicima Telenora zagarantovani Opštim uslovima. Nepotrošeni dodatni minuti u okviru Telenor mreže ne prenose se u naredni mesec. Nakon potrošenih megabajta iz paketa, sistem će vas zaštititi od dodatnog zaduživanja blokiranjem pristupa internetu. Korišćenje interneta možete nastaviti aktivacijom internet dodataka.
 • Uz paket Prenesi 250 moguće je aktivirati i jednu aplikaciju iz Telenor ponude po izboru (Viber, Instagram, Društvene mreže).
 • Za aktiviranu aplikaciju na raspolaganju vam je po 10GB dodatnog internet saobraćaja svakog meseca. Nakon potrošenog dodatnog internet saobraćaja, korišćenje aplikacija će se nastaviti uz potrošnju internet saobraćaja iz tarifnog paketa. Nepotrošeni dodatni internet saobraćaj za aplikacije ne prenosi se u naredni mesec.
 • Telenor nije odgovoran i ne može da utiče na eventualne promene sadržaja i/ili funkcionalnosti aplikacija koje obezbeđuju treća lica. U slučaju promena uslova korišćenja neke od aplikacija u ponudi, Telenor će obavestiti svoje korisnike u skladu sa Opštim uslovima.
 • Na paketu se roming saobraćaj tarifira po Roming tarifi 10MB do kraja dana.
 • Prenesi tarifni paketi sa neograničenim SMS porukama u nacionalnom saobraćaju namenjeni su za uobičajenu upotrebu od strane fizičkih lica sa svrhom razmene saobraćaja na pretplatničkom broju. Prenesi tarifni paketi nisu namenjeni za obavljanje bilo kakve poslovne delatnosti povezane ili ne sa ostvarivanjem profita. Navedeno uključuje, ali se ne ograničava na: delatnosti SMS centara, dispečera, slanja reklamnih poruka, kao i druga ponašanja koja mogu biti identifikovana kao zloupotreba u skladu sa Opštim uslovima. Svako korišćenje tarifnih paketa i potrošnja koju Telenor identifikuje kao gore navedeno ponašanje smatraće se zloupotrebom prava iz pretplatničkog ugovora od strane Pretplatnika te osnovom za onemogućavanje usluge odlaznih poziva i SMS poruka na pretplatničkom broju.
U nastavku su navedeni uslovi koji se odnose na prevremenu otplatu ugovorne obaveze, prenos vlasništva, deaktivaciju broja, promenu tarifnog paketa itd.
 • Ukoliko korisnik izvrši prevremenu otplatu ugovorne obaveze benefit Duplo više neta ostaje aktivan do isteka inicijalne ugovorne obaveze ili do sledeće obnove ugovora.
 • Ukoliko korisnik sklopi ugovor u toku trajanja novogodišnje ponude i zatim izvrši prevremenu otplatu ugovorne obaveze u toku trajanja ugovorne obaveze, sklapanjem novog aneksa zadržava benefit Duplo više neta. Tačan iznos internet saobraćaja zavisi od paketa uz koji je sklopljen novi ugovor, a u skladu sa prethodno navedenim pravilima.
 • Korisnik koji izvrši prevremenu otplatu ugovorne obaveze i potpiše novi ugovor (aneks), a da gore navedeni uslovi nisu ispunjeni, gubi postojeći internet benefit Duplo više neta.
 • Pri promeni paketa u toku trajanja inicijalne ugovorne obaveze (24 meseca), benefit Duplo više neta se prilagođava novom paketu prema iznad navedenim uslovima – ako se prelazi na drugi Total paket, benefit se povećava ili smanjuje u zavisnosti od paketa (pogledati tabelu iznad), dok se u slučaju prelaska na neki drugi paket, benefit Duplo više neta gubi.
 • Korisnici koji pređu na tarifni paket koji ne ispunjava uslove za Duplo više neta, a potom na tarifni paket koji ispunjava uslove (Total paketi), neće ponovo dobiti benefit Duplo više neta.
 • U slučaju da je korisniku aktiviran benefit Duplo više neta prilikom sklapanja ugovora (tokom trajanja Telenor novogodišnje ponude), a pre isteka ugovorne obaveze želi da kupi telefon uz drugi tarifni paket, korisnik može da nastavi korišćenje internet benefita ako je novi tarifni paket iz Total portfolija, pri čemu važe ostala, iznad navedena pravila i uslovi korišćenja benefita.
 • Prilikom prenosa vlasništva novi vlasnik gubi pravo na korišćenje duplog internet saobraćaja stečenog tokom Telenor novogodišnje ponude.
 • U slučaju deaktivacije broja i reaktivacije u roku od 60 dana, automatski se reaktivira i benefit Duplo više neta i traje do isteka ugovorne obaveze. U slučaju reaktivacije broja nakon ovog roka, internet benefit se ne reaktivira.
 • U slučaju zamene broja, benefit Duplo više neta ostaje aktivan i važi do isteka inicijalne ugovorne obaveze.

Dopao Vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima:

Radovan Laćarakhttps://itmagazin.info
Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

ODGOVORI

Molim napišite svoj komentar!
Molim napišite svoje ime ovde

Poslednje dodano

Apple odustao od potpune enkripcije bezbednosnih kopija

Apple je odustao od planova da vlasnicima iPhone-a omogući čuvanje šifrirane sigurnosne kopije podataka na aplikaciju iCloud, nakon što...

Šta je to refurbished laptop?

Laptopovi i kompjuteri spadaju među najčešće kupovane polovne tehničke uređaje. Razlog za tako nešto je pre svega cena. Novi...

Mreža Tinder uvodi panik dugme

Aplikacija za upoznavanje potencijalnog partnera Tinder uvela je panik dugme i druge sigurnosne postavke kako bi povećala sigurnost svojih...

NASA-in robot izgubio se na Marsu

Tehnologija je omogućila razvoj navigacije koja nam u svakom trenutku govori gde se nalazimo na Zemlji. Isti princip koriste...

CISCO: Zapadni Balkan najgori u Evropi po digitalnoj spremnosti

Države Zapadnog Balkana najgore su u Evropi kada je u pitanju nivo digitalne spremnosti, a u svetu se nalaze...

Huawei obećao 5G telefone ispod 150 dolara

Kineski gigant Huawei najavio je 5G telefone sa cenom ispod 150 dolara do kraja 2020. godine. Iz kompanije kao da...
Novi Sad
fog
1.6 ° C
3.3 °
0 °
80 %
1.5kmh
75 %
uto
11 °
sri
9 °
čet
7 °
pet
11 °
sub
9 °

Možda da pročitaš iSaznaj
Dostupno baš za tebe