Društvene mreže na filmskom platnu

0
52
film društvene mreže

Napravile su pravi komunikacijski “boom”, pa i ne čudi što su neki režiseri odlučili da im posvete posebnu pažnju i snime mnoštvo filmova o njihovom uticaju na svakodnevne živote.

film društvene mrežeDruštvene mreže danas su neizostavni deo svakodnevne komunikacije.  Iz tog razloga mnogi režiseri su se odlučili na taj potez da snime filmove baš o njima.

Ukoliko niste još pogledali , predlažemo vam  da pogledate film o tome kako je nastala najpopularnija društvena mreža na svetu – Facebook. Film se naziva “Društvena mreža”. Takodje, predlažemo i film “Chef” koji će vam objasniti kako na pravi način da iskoristite sve društvene mreže kako biste postigli najbolji uspeh u vašem poslu.

Film “Društvena mreža”

Ovaj film govori o tome kako je student sa Harvarda, programerski genije Mark Zekerberg od svoje početne ideje o kreiranju društvene mreže, posle samo 6 godina postao najmladji milijarder u istoriji. Prati se i priča njegovih prijatelja koji su s njim učestvovali u ovom projektu, da bi ih on kasnije zauvek razdvojio. U ovom filmu svaki junak ima svoju verziju kako je nastao Facebook.

Chef film

Film “Kuvar”

Film koji na veoma jednostavan i zanimljiv način predstavlja kako možete da ostvarite sve svoje ciljeve, snove i želje  i postignete uspeh. Džon Favro je tvorac, režiser i glavni glumac u ovom fantastičnom filmu.  Pored njega glume i Džon Legizamo, Dastin  Hofram,  Olivije  Vergara i Skarlet Johanson.

Film je namenjen pored vernih pratilaca društvenih mreža i profesionalcima koji se bave  društvenim mrežama. Svakako ne bi trebalo propustiti priču o glavnom liku Karlu Kasperu. Kuvaru koji radi u restoranu gde mu vlasnik ne dozvoljava  da pravi hranu onako kako on želi.

Jednom prilikom u restoran dolazi bloger koji obilazi restorane, proba jela  i piše svoje utiske o hrani i restoranu. Blog koji je on napisao  o njemu nateraće ga da započne sopstveni biznis  i otvori svoj restoran. U svemu tvome društvene mreže će mu biti najbolji oslonac da uspe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here