Devoteam poziva studente iz Srbije da se prijave na četvrto po redu studentsko takmičenje

0
165

Kompanija Devoteam, ekspert za digitalnu transformaciju vodećih kompanija u EMEA, danas je objavila četvrto po redu održavanje igre Devogame, inovativnog takmičenja namenjenog studentima.

Timovi sastavljeni od dva do tri studenta takmičiće se protiv vodećih evropskih i bliskoistočnih škola. Devogame pruža mogućnost najtalentovanijim studentima u IT oblasti da se upoznaju i povežu sa kompanijom Devoteam, jednom od najbrže rastućih evropskih kompanija.

Devogame je otvoren od 7. oktobra do 17. novembra za studente inženjerskih fakulteta, poslovnih škola i univerziteta. Učešće je omogućeno na za to namenjenom veb-sajtu: devogame.devoteam.com.

Ovogodišnje nadmetanje odvijaće se u 3 faze:

  • Onlajn misija: od studenata će se tražiti da u sistem prevoza nakon masivnog sudara vozova implementiraju AI rešenje  tako što identifikuju bezbednosne pretnje i odrede rešenja za njih.

  • Polufinale: U prostorijama Devoteam Srbija, studenti će imati zadatak da obave tajnu misiju sa jednim ili dva prijatelja iz škole ili sa fakulteta.

  • Finale: Jedan tim iz svake zemlje biće odabran da u finalu predstavi svoj rad u TEDx formatu u glavnom sedištu grupacije Devoteam u Parizu, u decembru ove godine.

Pobednički tim, koji će biti proglašen odlukom renomiranog panela sudija na čelu sa Stanislasom de Bencmanom, predsednikom i suosnivačem grupacije Devoteam, dobiće sedmodnevno putovanje u Singapur i učešće na poznatom skupu FossAsia Summit 2020 u martu naredne godine.

„Devogame pruža priliku studentima da rade na inovativnim tehničkim rešenjima, da učestvuju u međunarodnom takmičenju i da odmere svoje snage sa kolegama iz različitih zemalja, a omogućava im i da se upoznaju sa radnom atmosferom u ogranku Devoteam Srbija”, izjavio je Nenad Stefanović, tehnički direktor kompanije Devoteam Srbija. 

Devoteam trenutno ima 7200 zaposlenih i planira da do kraja 2019. taj broj poveća sa još 500 novih zaposlenih.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Ovde unesite svoje ime