Od 28. avgusta svi SBB korisnici moći će preko digitalnog signala na D3 i EON platformi da prate 9 lokalnih televizija iz Niša, Kragujevca, Leskovca, Pančeva i Užica. Uživajte u programima uz koje možete saznati najviše lokalnih servisnih informacija, kao i u velikom broju autorskih emisija koje su žanrovski raznovrsne.

Novi kanali koje uvodimo su:

Niš – TV Banker; TV Nais i TV Zona Plus

Leskovac – K1; TV Leskovac i Studio TV

Kragujevac – RTV Kragujevac

Pančevo – RTV Pančevo

Užice – TV 5

Donosimo vam još lepih novosti. Objedinili smo našu programsku šemu na nivou čitave zemlje, tako da ćete od sad u celoj Srbiji, već u Start paketu, uživati i u sledećim kanalima:

M1 HD, M2 HD, M5 HD, Romania International, Novosadska TV, Kanal 9, RTV Delta, TV K23, Pannon, TV Subotica, TV YU Eco, TV IKS, TV Santos.

Budite uvek u toku sa lokalnim dešavanjima i upoznati sa informacijama od značaja.

U istu vreme, kanali ATV, RTRS i BN više neće biti sastavni deo naše ponude. Umesto RTRS kanala, na platformama D3 (pozicija 49) i D3i (pozicija 223), dolazi televizija N1 BH HD, koja emituje kvalitetan i sadržajan program za sve generacije, od informativnih do zabavnih emisija. Korisnici EON platforme od sad će sadržaj N1 BH HD gledati na poziciji 49.

Sve najbolje programske sadržaje iz Bosne i Hercegovine, kao i regiona, možete videti upravo na N1 BH HD kao i na Nova BH koja je odnedavno u našoj ponudi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име