D80 RGB memorijski modul hlađen tečnim azotom je dosegao 5531 MHz

Share

ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi i NAND fleš proizvoda, je objavio da je uspešno oveklokovao svoj XPG SPECTRIX D80 RGB DDR4 memorijski modul na 5531 MHz, u konfiguraciji hlađenoj tečnim azotom.

Ovo izuzetno dostignuće je postignuto saradnjom ADATA-inog XPG tima i MSI OC tima. Rezultat je potvrđen od strane HWBota, i predstavlja dokaz velikih mogućnosti koje ADATA ima u oblasti istraživana i razvoja, kao i potvrdu izvanrednih performansi koje nudi XPG SPECTRIX D80 RGB.

XPG SPECTRIX D80 DDR4 RGB je prva RGB DDR4 memorija na svetu sa hibridnim vazdušno-tečnim hlađenjem. Kombinujući hladnjak sa tečnošću, aluminijumski hladnjak i termički provodljive materijale na PCB-u, SPECTRIX D80 ima sveobuhvatan sistem za hlađenje i pruža vanserijske performanse.

XPG SPECTRIX D80 RGB memorija je dostigla takt od 5531 MHz u konfiguraciji hlađenoj tečnim azotom, zasnovanoj na MSI X299 GAMING PRO CARBON AC matičnoj ploči. Memorijski modul će, za potrebe demonstracije, biti na štandu (broj I0608) kompanije ADATA na Computex Taipei sajmu.

Snimak teksta:

Radovan Laćarak

Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

You may also like...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *