16.8 C
Novi Sad

Čitaj ITmagazin i osvoji ulaznice!

ITmagazin u svom rodjendanskom mesecu i ove godine nagradjuje čitaoce Cineplexx Promenada ulaznicama!

Da bi ovaj jedinstven poklon bio vaš, potrebno je da kažete prijatelju da čita ITmagazin i oboje možete da osvojite nagradu – Cineplexx Promenada ulaznicu.

Od 26. novembra pošalji na [email protected] svoje podatke i podatke prijatelja za kog znaš da čita ITmagazin (ime, prezime, broj telefona). Mi ćemo vas pozvati radnim danima u periodu između 10:00 i 17:00 časova i proveriti koliko nas pažljivo čitate.

Potrebno je da odgovorite tačno na postavljeno pitanje vezano za web izdanje ITmagazina-a. Ukoliko date tačan odgovor ulazite u učešće nagradne igre. Potrebno je da i vaš prijatelj odgovori tačno na postavjeno pitanje. Tom prilikom oboje osvajate po Cineplexx Promenada  ulaznicu za film.

Nagrada je osvojena samo ukoliko Vi i Vaš prijatelj date tačan odgovor.

U svom rodjendanskom mesecu ITmagazin slavi, a vi dobijate sjajne poklone!

PRAVILA NAGRADNOG KVIZA “Čitaj ITmagazin i osvoji ulaznice”

Član 1: ORGANIZATOR
Nagradni konkurs “Čitaj ITmagazin i osvoji ulaznice” priređuje i organizuje: ITmagazin (u daljem tekstu: Organizator).

Član 2: TRAJANJE, SVRHA I MESTO SPROVOÐENJA NAGRADNOG KONKURSA
Nagradno takmičenje se održava do kraja novembra, a odnosi se na čitaoce ITmagazin-a.

Član 3: PODRUČJE PROMOCIJE
Promotivni materijali će biti dostupan na ITmagazin portalu u naznačenom periodu.

Član 4: NAGRADE
Nagrade obezbedjuje Cineplexx Promenada bioskop, a pokloni su poklon ulaznice za filmove (3×2 ulaznice).

Član 5: PRAVO UČESTVOVANJA
Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva fizička lica starija od 18 godina s prebivalištem na teritoriji Novog Sada, dok zaposleni kod organizatora i kao i članovi njihove uže porodice (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća) nemaju pravo učestvovanja u nagradnom konkursu.

Član 6: KAKO UČESTVOVATI U NAGRADNOM KONKURSU
Za učestvovanje u konkursu potrebno je da pažljivo čitate ITmagazin. Od 26. novembra pošalji na [email protected] svoje podatke i podatke prijatelja za kog znaš da čita ITmagazin (ime, prezime, broj telefona). Mi ćemo vas pozvati radnim danima u periodu između 10:00 i 17:00 časova i proveriti koliko nas pažljivo čitate. Potrebno je da odgovorite tačno na postavljeno pitanje. Ukoliko date tačan odgovor, pozivamo i vašeg prijatelja kog ste prijavili za igru. Ako i on zna tačan odgovor, oboje osvajate po Cineplexx Promenada ulaznicu. Nagrada je osvojena samo ukoliko vi i vaš prijatelj date tačan odgovor.

Član 7: ODABIR DOBITNIKA
Proglašenje dobitnika će biti realizovano na našoj facebook stranici.

Član 8: KAKO PREUZETI NAGRADU
Nakon proglašenja pobednika, dobitnici su obavezni da ostave svoje podatke tačno ime, prezime i broj telefona. Nagradu odnosno Cineplexx Promenada ulaznice moguće je preuzeti uz ličnu kartu na pultu Cineplexx Promenada bioskopa. Nagrada se ne može zameniti za novac ili ustupiti na korišćenje.

Član 9: UČESNICI U NAGRADNOM KONKURSU (USLOVI UČESTVOVANJA, PRIJAVA, SADRŽAJ)
Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici prihvataju ova Pravila. Učestvovanjem u Konkursu, učesnik prihvata i odobrava da se podaci koje pruži, (a ukoliko je učesnik i osvajač  nagrade, njegova priložena poštanska adresa i broj telefona), sačuvaju i koriste u svrhu održavanja i promocije ovog konkursa, PR objava, kao i za statističke i marketinške svrhe (slanje reklamnog materijala poštom, sms porukom, e-mailom).

Član 10: PUBLICITET
Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici su saglasni da se, ako postanu dobitnici nekog poklona, njihovo ime i slika mogu od strane organizatora objaviti i koristiti bez naknade u štampanom, zvučnom i video materijalu.

Član 11: POREZI
Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obaveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Član 12: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG KONKURSA
Nagradni konkurs se može prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao sprečiti, otkloniti ili izbeći. Učesnici će o prekidu nagradne igre biti obavešteni putem zvaničnog portala ITmagazin.

- Advertisement -

Pročitajte još

Komentari

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Ovde unesite svoje ime

Podeli:

Poslednje dodano: