GitHub privatne riznice potpuno besplatne!

0
23
github_edu

Najveća i najpopularnija platforma za deljenje koda otvorenog tipa i drugog materijala otvorenog tipa GitHub, odlučila je da ove godine omogući svim programerima besplatne neograničene privatne riznice. Do nedavno su se privatne riznice na GitHub-u plaćale, ali počevši od ove godine one su potpuno besplatne svima.

github_edu

GitHub Free

GitHub je uvideo da mnogi programeri (uključijući i mene) žele da imaju privatne riznice kako bi mogli da apliciraju za posao i time dokažu svoje znanje u IT sektoru. Ova opcija se kao što sam napomenuo do nedavno plaćala, ali od danas ona je potpuno besplatna za sve.
Više informacija možete pročitati na ovom linku: GitHub Blog

Akvizicija Microsoft-a ipak dobar potez?

Sećam se dana kada je procurela vest da će Microsoft kupiti GitHub za 7.5 milijardi dolara (to je mnogo nula). Moja prva pomisao je tada bila: “Da li će Microsoft sada uvesti dodatne dažbine? Hoće li sada moći lakše da nam špijuniraju kod?” ali kada sam pročitao ovu vest, izgleda da Microsoft akvizicija GitHub-a nije bio tako loš potez. Ako će nam davati ovakve povlastice i olakšati nam život, onda samo neka nastave! Microsoft je inače jedan on najvećih doprinosioca zajednici otvorenog koda i možda je ovo samo jedan od mnogih iznaneđenja koje nam Microsoft sprema.
Otvorene riznice od Microsoft organizacije: https://github.com/Microsoft

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here