Battlefield V odložen za novembar

Share

Battlefield V ima novi datum objave, a to je 20. novembar. Developer DICE je objavio saopštenje u kojem objašnjava razloge odlaganja igre. Tim želi da se više fokusira na finalna podešavanja i prilagođavanja ključnog gejmpleja, dodajući da planira da potroši više vremena kako bi bio siguran da će sve biti kreirano dobro.

Saopštenje takođe ističe da tim želi da bude siguran da Tides of War lajv servis, koji DICE opisuje kao “putovanje kroz veliki broj WW2 teatara i dizajniran je da zajednicu drži okupljenom”, bude u funkciji kada Battlefield V bude objavljen.

Ističe se da će tim iskoristiti malo duži period kako bi načinio finalna prilagođavanja i izmene u gejmpleju, te da će se duži period poliranja igre odraziti na ukupno poboljšani gejmplej na kraju.

Battlefield V je originalno bio planiran za objavu 19. oktobra, za PlayStation 4, Xbox One i Windows PC.

Izvor: NDTV

Radovan Laćarak

Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

You may also like...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *