Apple će novu liniju računara predstaviti krajem oktobra

Share
Kalifornijski proizvođač službeno je najavio događaj tokom kojeg bismo, prema svemu sudeći, mogli videti novu liniju njihovih prenosnih računara. Događaj će se umesto na zapadnoj obali SAD-a ovog puta održati u New Yorku.

Sledeće predstavljanje proizvoda iz Applea službeno će se održati u New Yorku 30. oktobra, s time da većina novinara i korisnika očekuje osveženje linije tableta iPad i MacBook-a.

Gde se održava? I kada?

Tačna lokacija održavanja eventa biće hala za opere Howard Gilman deo muzičke akademije. Predstavljanje će se održati u utorak u 10:00 po lokalnom vremenu, što za nas znači u 16:00.

Personalizovani pristup

Slogan na svakoj personalizovanoj pozivnici za novinare glasi ‘Stvaramo još više stvari’ (There’s more in the making), s time da pretpostavljamo da će se događaj takođe prenositi uživo putem interneta.

OnePlus, kako stvari stoje, ima svoju prezentaciju koja će se održati u istom vremenu kao i Appleova. Vide ćemo hoće li proizvođač (i pod time mislimo OnePlus) zbog svega morati menjati svoj raspored.

Radovan Laćarak

Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

You may also like...

1 Response

  1. 3. Novembra 2018.

    […] 60 kompanija, uključujući i Googleov Waymo, Apple i brojne druge poznate tehnološke i automobilske kompanije imaju dozvolu za testiranje autonomnih […]

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *