Aplikacije za novogodišnja obećanja

by:

Internet

Predstavljamo ti 5 aplikacija koje ti mogu pomoći u ispunjavanju novogodišnjih obećanja.

Aplikacije za novogodišnja obećanja

Sigurno imaš listu novogodišnjih odluka koje ćeš početi da primenjuješ od 1. januara sledeće godine. Međutim, većina tih odluka završi samo na papiru, a sve ostalo ostaje isto. Predstavljamo ti 5 aplikacija preko kojih možeš da ispuniš novogodišnja obećanja. Neka magična čarolija počne.

Aherk!
Ova aplikacija ti pomaže da sam sebe “uceniš” da bi ostvario cilj. U aplikaciji imaš mogućnost da odrediš rok, ali kao i da tvoji prijatelji sa Fejsa učestvuju  i odlučuju da li si uspeo u svom cilju.  Ukoliko ne ispuniš sve obećano, na tvom fejs nalogu će se pojaviti slika sa obećanjem.

43Things
Ova aplikacija omogućava ti da kreiraš listu odluka i da istu podeliš na društvenim mrežama. Na taj način možeš dobiti podršku drugih ljudi ili ne ostaje pitanje.

Lifetick
Ova aplikacija sama misli na tvoje ciljeve. Dovoljno je da definišeš glavnu odluku a zatim aplikacija planira ciljeve i zadatke u skladu sa tvojom glavnom odlukom.

Livifi
Preko ove aplikacije možeš da odabereš 40 ciljeva koje želiš da ostvariš i sama aplikacija ti pomaže u tome.

Goalscape
Aplikacija ti omogućava  da kreiraš strukturu ciljeva  kao i da odrediš prioritet i način na koji ćeš ih realizovati. Možeš birati boju odluka ali i izgled i formu izveštaja o tome šta si uradio i šta još trebaš da ostvariš.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *