Android Oreo Beta stiže na Huawei telefone

Huawei je prve planove o nadogradnji na Android Oreo objavio u oktobru, tokom predstavljanja Mate 10 telefona. Kompanija je tada istakla da su Mate 9 i P10 modeli naredni u liniji da dobiju Android Oreo, ali sada imamo informacije da će se nadogradnja proširiti na još nekoliko telefona.

Kompletna lista telefona, koji bi trebalo da dobiju Android Oreo Beta nadogradnju, uključuje: Huawei Mate 8, Huawei P9, Huawei P9 Plus, kao i četiri modela iz kompanijine Honor podružnice –  Honor 8, Honor V8, Honor Note 8 i Honor 6X.

Android Oreo na Huawei telefone stiže uz EMUI 8.0 korisnički interfejs, a sa sobom donosi Picture-in-Picture mod, poboljšana obaveštenja, Autofill API, kao i neka poboljšanja za korisnički interfejs. Korisnici pomenutih sedam telefona bi trebalo da imaju i manje problema sa kočenjem uređaja, zbog AI predviđanja korisničkog ponašanja i optimizacije RAM-a.

Trenutno, Android Oreo Beta verzija pristiže na Huawei/Honor uređaje u Kini, a kada se isprave bagovi i ispoliraju detalji, očekuje se objava stabilne globalne verzije ažuriranja.

Izvor: GSMArena

Pročitaj i:  Nokia 5.1 Plus stiže 11. jula
Previous Article
Next Article

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Misao nedelje

Ko želi da napravi novac, najpre mora da ga potroši!

Pratite nas na Facebook-u

Video nedelje

Foto meseca

Reklame

SERVISI