Amazon razvija servis sličan YouTube-u?

Share

Kompanija Amazon je nedavno iz svoje ponude izbacila  Google Chromecast kao odgovor  nakon što je sam Google povukao YouTube sa Amazon FireTV i svih Echo Shows programa. Istog dana kompanija Google je objavila da će sam YouTube nestati sa Amazonovih servisa od 1. januara. Kompanija Amazon je podnela zahtev za trejdmark za servise kao što su Amazon Tube i Open Tube.

Amazon je u aplikaciji istakao da bi Open Tube i Amazon Tube trebalo da obezbede sadržaj baziran na unapred snimljenom zvuku, vizuelnim i audio-vizuelnim elementima, koji se ne može downloadovati.

Sam sadržaj će se nuditi preko bežične mreže i obrađivaće različite teme. Ovo sugeriše da bi se moglo raditi o direktnom YouTube konkurentu u nekom periodu u budućnosti.

Izvor: TweakTown

Radovan Laćarak

Radovan je završio srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu. Nosilac prvog mesta na takmičenju iz preduzetništva. Trenutno studira medije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu. Osnivač i direktor ITmagazin-a. Uživa u iskrenoj komunikaciji sa ljudima. Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

You may also like...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *