Najbolja mreža na testu, treći put zaredom

Želja da uvek budemo prisutni tamo gde si ti, inspirisala nas je da konstantno unapređujemo kvalitet naše mreže, sa ciljem da ona raste sa tobom i tvojim potrebama. To znači da možeš da razgovaraš, šalješ poruke i surfuješ internetom na svom mobilnom uređaju kada god poželiš, uz pouzdanu i stabilnu vezu i ujednačen kvalitet.

„Ponosni smo što smo ponovo osvojili „Best in Test“ nagradu, posebno u ovim izazovnim vremenima kada su vrednosti glasovnog i internet saobraćaja premašile sve dosadašnje rekorde. Naša mreža, kao jedan od vitalnih resursa koji je omogućio da cela zemlja bude povezana tokom krize uzorkovane epidemiološkom situacijom, predstavljala je za nas ogromnu odgovornost. Istovremeno, pružila nam se prilika da pomognemo milionima ljudi. Stabilna i pouzdana mreža koja ima dovoljno kapaciteta da podrži rastući mobilini saobraćaj, nastavlja da bude u vrhu naših prioriteta,” kaže Mike Michel, generalni direktor Telenora Srbije.

Najbolja ocena na testu!

Telenor mreža dobila je prestižno priznanje „Best in Test“ na trećem nezavisnom merenju kvaliteta mobilnih mreža u Srbiji, koje je sprovela međunarodna kompanija UMLAUT tokom krize kada je mobilini saobraćaj prevazilazio sve dosadašnje rekorde. Testirane kategorije odnosile su se na pokrivenost, brzinu i najmanje kašnjenje u prenosu podataka, a Telenor mreža osvojila je najviše bodova u svakoj.

 

Istovremeno, nastavljamo sa proširenjem 4G signala i unapređujemo mrežu kako bismo našim korisnicima omogućili  korišćenje naprednih servisa iz naše ponude kao što su Deezer i HBO GO.

Brzim 3G signalom pokrili smo 99% populacije u zemlji, dok je 4G internetom pokriveno čak 96% stanovnika Srbije.

Takođe smo omogućili upotrebu najnaprednije 4G+ mreže. Do dva i po puta brži internet, još kvalitetniji signal i trenutno učitavanje prednosti su nove tehnologije koja je dostupna korisnicima u više od 300 gradova u Srbiji.

Telenor Srbija na teritoriji Republike Srbije usluge mobilne telefonije pruža na sledećim tehnologijma, u sledećim frekvencijskim opsezima GSM900, GSM1800, UMTS900, UMTS2100, LTE800, LTE1800. Dostupnost tehnologija na različitim frekvencijama zavisi od lokacije korisnika.

- Advertisement -

pročitaj i

Komentari

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Advertisment

povezani članci