Mreža Tinder planira uvođenje video četa

Epidemija koronavirusa definitivno je promenila način upotrebe mnogih aplikacija i softvera. Jedna od takvih je i Tinder, u čijem korišćenju je, kada se gleda finansijski aspekt, primećen pad.

Kako prenosi BBC, s jedne strane, broj korisnika je u porastu, čemu ide u prilog informacija da je na dan 29. marta ukupno izvršeno oko tri milijarde svajpova, što je najveći broj u jednom danu od kada ova aplikacija postoji.

Podaci jasno pokazuju da je aplikacija sve popularnija. Međutim, iako je Tinder preuzet više od 340 miliona puta od njegovog lansiranja 2012. godine, prihodi im dolaze od svega šest miliona korisnika koji koriste premium usluge. Tu se primećuje pad i to je ono što zabrinjava vlasnike.

Ostaje da se prati da li će onlajn upoznavanje i u budućnosti imati porast, s obzirom na to da nas čeka drugačiji način života i da će se sve više ljudi oslanjati na online komunikaciju umesto na živi susret. S tim u vezi, Tinder planira da u junu pusti novu opciju video chata u svojoj aplikaciji.

Oradio

- Advertisement -

pročitaj i

Komentari

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Advertisment

povezani članci