ARLEMM 2020 putem Telenor mreže

ARLEMM je prvi festival klasične muzike u našoj zemlji, čije će aktivnosti biti prikazane onlajn, a čiji početak i otvaranje možete pratiti na našem YouTube kanalu, 15. jula od 21 sat.

Tada će se kocertnim dešavanjem bez publike, na Cvetnom trgu predstaviti gudački kvartet Škole za muzičke talente, solista na gitari – mladi, talentovani Milun Šunjevarić, i poznata kantautorka čarobnog glasa Katarina Pejak.

U živom prenosu, upoznaćemo se sa vizijom i ciljevima festivala i mladim stvaraocima. Nakon koncerta, biće otvorene izložba Umetnički karavan, koji će na Cvetnom trgu trajati do 2. avgusta.

„Uprkos teškoj situaciji sa svetskom pandemijom, kultura opstaje i mora da postoji. Hvala Telenoru čija nam podrška znači više nego ikada ranije jer su nam omogučili da nastavimo tradiciju i organizujemo sve aktivnosti onlajn. To predstavlja veliki korak u razvoju festivala, koji raste zahvaljujući modernim tehnologijama. Manifestacija ARLEMM i ove godine biće kulturna oaza u kojoj ćemo zajedno uživati, upijajući tračak nade koji nam nagoveštava da će sve biti bolje“, kaže Dragutin Mladenović, direktor ARLEMM-a.

Tokom proteklih jedanaest godina postojanja ARLEMM je bio prestonica kulturnih dešavanja. Okupljajući vrhunske predavače, izvođače iz zemlje i inostranstva. Uspeo je da izgradi prepoznatljiv i atraktivan ambijent za sve koji su želeli da u umetnosti i prirodi uživaju na jedan poseban način.

ARLEMM 2020 se realizuje uz podršku Ministarstva kulture i informisanja, Opštine i Biblioteke Arilje, SOKOJ-a, brenda Extreme intimo, Telenor fondacije i brojnih donatora i ljubitelja umetnosti.

- Advertisement -

pročitaj i

Komentari

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Advertisment

povezani članci